Cursuri Online cu profesori de la Oxford si Cambridge

Cursuri_Oxford_Mirunette

Mirunette Education revine in exclusivitate in Romania cu cele mai indragite cursuri online predate de profesori de la Oxford si Cambridge, cele mai importante universitati britanice din lume.

Programele academice Oxbridge (numele oficial folosit pentru cele doua universitati atunci cand se face referire la cele doua, impreuna), sunt dedicate in totalitate adolescentilor cu varste cuprinse intre 16 si 19 ani si reprezinta metoda perfecta de pregatire pentru universitate.

Cursurile au o durata de 8 saptamani, si se vor desfasura online, in fiecare zi de sambata, in intervalul orar 12:00 – 14:00, ora Romaniei, conform uneia dintre perioadele selectate.

Pentru inscriere, elevul va trebui sa trimita un CV cu activitatile sale de pana acum. Participantii vor fi impartiti in grupe internationale de aprox. 15 elevi, avand sansa sa interactioneze cu alte culturi.

La finalul cursurilor, participantii vor primi:

  • Certificat de participare din partea organizatorului
  • Raport Academic cu evolutia elevului
  • Scrisoare de recomandare din partea profesorului de la curs (profesor de la Oxford sau Cambridge).

Programele academice online din care elevii pot alege sunt:

Psychology and Neuroeconomics – predat de Dr Martin Vestergaard, profesor in departamentul de Fiziologie, Dezvoltare si Neurostiinte din cadrul University of Cambridge.

Education and International Relations – predat de Kalypso Nicolaïdis, profesor de Relatii Internationale la University of Oxford.

Finance and Economics – predat de Raghavendra Rau, profesor de Finante la Cambridge Judge Business School, University of Cambridge.

AI and Neural Networks – predat de Dr Hatice Guines, profesor de Inteligenta Artificiala si Robotica la University of Cambridge.

New Energy Technology in the 21s century – predat de Dr John Ellis, profesor de Fizica la University of Cambridge.

Computer and Computer Networks – predat de Timothy G. Griffin, profesor de Informatica la University of Cambridge.

Nanotechnology & Electric Vehicle Battery Technologies – predat de Colm Durkan, profesor de Nanoinginerie la University of Cambridge.

Locurile sunt limitate.

Inscrie-te pe www.mirunette.ro