#MirunetteLanguageCompetition – cel mai creativ concurs de limba engleza – a inceput!

Concurs National de Limba Engleza

La inceputul acestei saptamani, Mirunette Education a dat drumul inscrierilor la Mirunette Language Competition, concurs de limba engleza.

Aflat la cea de-a 8-a editie, consursul se bucura de atentie la nivel national, fapt ce a facut ca din nou sa atraga elevi din toate colturile tarii. Tinem sa ne prezentam aprecierile fata de profesorii de limba engleza, prin intermediul carora acest concurs prinde mereu forma. Astfel, la 3 zile de la lansarea Mirunette Language Competition, primele inscrieri aduna participanti din Bucuresti, Ilfov, Timisoara, Iasi, Constanta, Arges, Dambovita, Olt, Vrancea, Mures si Neamt.

Aici gasiti formularul de inscriere. Inscrierea se face exclusiv online, prin completarea unui scurt formular si indeplinirea unor conditii simple. Iti reamintim ca pot participa toti elevii cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani din toata tara. Dupa data de 1 martie, toti cei care indeplinesc criteriile de participare, vor trece in etapa urmatoare, la proba de creativitate! Poti revedea toate detaliile despre inscriere si etapele competitiei aici.

Spune-i și profesorului tău!

Profesorii au de asemenea sansa de a castiga un premiu consistent, iar motivul este simplu. Prin misiunea sa, Mirunette isi doreste sa sustina excelenta in randurile elevilor si profesorilor, motiv pentru care aceste provocari nu fac decat sa scoata doritorii din zona lor de confort, oferind in acelasi timp si oportunitati de dezvoltare. Astfel, profesorul care va reusi sa convinga cei mai multi copii sa se inscrie in concurs are sansa de a castiga si el o tabara internationala in Marea Britanie, ca insotitor de grup!

Probabil deja v-ati dat seama ca acest concurs este putin mai diferit, dar si mai intrigant in comparatie cu alte concursuri de acest tip. In urma #MirunetteLanguageCompetition aveti sansa de a castiga multe premii, dar probabil cel mai important, aveti sansa de a dezvolta pasiunea fata de limba engleza, de data aceasta peste granite. Viziunea si misiunea Mirunette va pune mereu in prim-plan nevoia si dorinta de dezvoltare si crestere, iar pentru a face acest lucru, noi consideram ca trebuie sa iesim din zona activitatilor formale. Astfel, am ales sa ne folosim de metode alternative si moderne, prin intermediul carora sa ajutam la dezvoltarea personala si profesionala a elevilor. Bineinteles, acest lucru este posibil si prin ajutorul profesorilor preocupati de dezvoltare.

Avem pregatite mai multe premii pentru participantii nostri

Ce alte premii mai pot câștiga finaliștii Mirunette Language Competition din editia 2020? Doua examene gratuite Cambridge de la British Council, 40 cărți de la Editura Humanitas,  tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens, jocuri de societate de la Ideal Board Games, 40 de vouchere de la Arena Laser Tag, 3 bilete duble lunare din partea unteatru, 4 vouchere de acces in parcul de distractii Parc Aventura Brasov, 25 de vouchere oferite de DinoParc Rasnov, bilete la spectacolele de la Opera Comica pentru Copii și alte premii surpriză. De asemenea, toți elevii admiși în etapa a II-a vor primi (pe e-mail) diplome de participare. Setea si pofta de bunatati de la festivitatea de premiere va fi sarcina celor de la Aquatique si Laptaria cu Caimac.

In plus, in fiecare saptamana va vom prezenta testimoniale din partea castigatorilor Mirunette Language Competition din cele 7 editii precedente. Asadar, te incurajam sa arunci o privire aici  pentru a vedea testimonialul castigatoarei #MirunetteLanguageCompetition din 2014.