Castiga o bursa academica de 50% la colegiul John Leggott din Marea Britanie!

Burse Marea BritanieConcurs de burse UK

Castiga o bursa academica la colegiul John Leggott College din Marea Britanie! Daca esti in clasa a X-a si aspiri sa studiezi la o universitate de elita din strainatate, atunci aceasta este oportunitatea perfecta pentru tine! Bursele oferite acopera pana la 50% din taxa de scolarizare pentru ultimii 2 ani de liceu la una din cele mai bune scoli de stat din Marea Britanie, John Leggott College.

John Leggott College este un colegiu de stat, de tip 6th Form, cu o experienta de peste 50 de ani in predarea programelor de tip A-Level. Absolventii colegiului sunt admisi cu succes la universitati de top din UK, USA, Elvetia, Germania, Hong Kong sau Canada.

Pentru a castiga o bursa academica la colegiul John Leggott trebuie sa completezi formularul de inscriere si sa sustii doua examene in limba engleza (limba engleza si matematica), precum si un interviu online cu managerul de recrutari al colegiului. Inscrierile se efectueaza online, iar examenele se vor desfasura la sediul Mirunette Education din Bucuresti, termenul-limita pentru inscrieri fiind 17 mai 2023.

Daca vei fi unul dintre castigatorii acestui concurs, vei beneficia de o bursa academica partiala, in valoare de 50% din taxa de scolarizare in valoare de 11.000 GBP/an. Practic, vei putea studia la un colegiu ce se afla in top 25% din scolile din Marea Britanie ce ofera programa A-level cu 5.500 GBP/an. Cazarea elevilor internationali se face la Host Families si costa 150 GBP/saptamana, inclusiv micul dejun si cina in timpul saptamanii si 3 mese pe zi in week-end si de sarbatori. Durata unui an scolar este de 36 de saptamani, iar costul total al cazarii se ridica la 5.400 GBP/an. Locuind impreuna cu o familie britanica vei putea sa experimentezi cultura britanica „chiar la ea acasa” si sa simti atmosfera de familie, chiar si departe de casa.

Colegiul John Leggott ofera programa A-Level ce consta in studiul aprofundat a 3 materii la alegere, pe parcursul a 2 ani, si este finalizata cu o serie de calificari recunoscute international si care au o importanta majora pentru accesul la o universitate de top!

In plus, studiul ultimilor ani de liceu in Marea Britanie iti va oferi oportunitati unice de dezvoltare personala si profesionala, precum si o experienta internationala de neuitat!

5 motive pentru a studia ultimii ani de liceu in Anglia

  1. Vei studia doar cele mai relevante materii pentru domeniul in care vrei sa te specializezi, renuntand la programa din sistemul traditional de invatamant romanesc.
  • Avand cunostinte aprofundate, vei avea mult mai multe sanse de admitere cu succes la o universitate prestigioasa din strainatate, nu numai din Marea Britanie (colegiile din Anglia se claseaza in toate topurile institutiilor de invatamant din intreaga lume).
  • Gradul de atentie pentru monitorizarea progresului tau academic este ridicat, datorita claselor cu un numar redus de elevi.
  • Iti vei imbogati in mod considerabil vocabularul limbii engleze, conditie fundamentala pentru admiterea la orice universitate importanta din strainatate.
  • Te vei putea integra mai rapid intr-un nou sistem academic de elita; asadar la universitate te vei putea concentra exclusiv pe studiu si vei avea un sentiment de apartenenta la grup.

Vezi mai multe detalii si inscrie-te!