Burse de pana la 4.000 EUR oferite de Tiffin University SUA

Dorinta noastra de 1 Decembrie 2020 este ca mai multi dintre tineri sa ramana sa studieze in Romania. Stim insa ca pentru asta, trebuie sa punem umarul la a construi si a oferi elevilor romani optiuni de studiu care sa-i convinga sa ramana #acasa.

O astfel de optiune care merita (si te va face) sa iti reconsideri optiunile este Tiffin University, prima si singura universitate Americana de administrarea afacerilor din Romania cu profesori din SUA si curricula 100% americana. Cei care vor alege sa studieze la Tiffin vor absolvi cu o diploma din SUA recunoscuta la nivel mondial, iar asta, fara sa se mute la sute de mii de kilometri departare.

Bachelor-ul in Business Administration oferit de Tiffin University este primul program de Licenta din Romania predat integral in limba engleza de profesori din SUA. Programul prevede instruirea si familiarizarea studentilor cu mediul profesional, un stagiu obligatoriu de internship remunerat la o companie de top din Romania, si resurse pentru a deveni antreprenorul sau manager-ul care visezi sa ajungi!

Pentru ca Tiffin isi doreste la fel de mult ca elevii romani sa aiba optiuni reale de facultate si in tara, toti cei care vor aplica pana la 31 Decembrie 2020 vor beneficia de o reducere de pana la 4.000 EUR din taxa de scolarizare in valoare de 9.000 EUR/an. Aceasta reducere va fi acordata pe parcursul celor 4 ani de studiu, daca elevul aplica pentru programul de licenta in Business Administration pana la 31 Decembrie 2020, si isi mentine un parcurs pozitiv in timpul anilor de universitate.

Mirunette Education ofera consiliere si sprijin gratuit pentru realizarea aplicatiei la Tiffin University.

Ia legatura cu un consilier!