Tabara Engleza, Anglia, Londra, Haileybury College, 2018, 29 Iul – 11 Aug (4)

Tabara Engleza, Anglia, Londra, Haileybury College

Dragi parinti, revenim cu vesti din tabara Engleza, Haileybury College.

Va imbratisam cu drag in stil Londonez!:)) Dupa cum stiti, am fost la Londra!!  Bineinteles ca nu am facut ce au facut ceilalti! Noi suntem mai cu mot! Adica, am ales sa ne plimbam si sa vedem cateva din faimoasele atractii londoneze. Turul a inceput la British Museum, unde ne-am culturalizat – copiii au dorit sa vada in mod special „The Rosetta Stone”. Am reusit sa vedem o mare parte a galeriilor si sa admiram de la amfore grecesti pana la mumii egiptene. Nu am ratat nici magazinul muzeului, de unde ne-am luat….te-miri-ce…in caz ca aveati dubii in acest sens!

De la British Museum, am pornit spre Buckingham Palace, via Covent Garden si Trafalgar Square; am facut multe poze pe drum; iar Nick (membrul staff-ului care ne-a insotit) ne-a oferit detalii despre istoria locurilor. Ne-am rasfatat cu cate o inghetata in St. James Park, unde am facut iarasi poze si am admirat pasarile de pe lac si privelistea oferita de cladirile grandioase. Parasind linistea parcului am reintrat in aglomeratia orasului pe la Horse Guard Gate si am reusit sa surprindem schimbul de garda.

Ne-am indreptat din nou catre Covent Garden, unde copiii au avut o ora la dispozitie, pentru a se uita prin magazine si a manca. Nu am ratat oportunitatea de a cheltui niste bani nici aici…. – nu ne intrebati pe ce!

Deja obositi, dar multumiti ca am vazut atat de multe lucruri frumoase, am gasit inca un strop de energie ca sa mergem pana in Piccadilly Circus – unde am fost captivati de spectacolele de strada si de fluxul de energie, de care debordeaza orasul.

Trebuie sa va spunem, ca avem niste copii minunati!!! Nu exageram cu nimic! Au fost foarte ascultatori, au mers exemplar pe strada, respectand ceilalti participanti la trafic si au aratat interes fata de tot ce le spunea Nick. Datorita faptului ca au mers atat de bine si am reusit sa atingem toate obiectivele propuse, incadrandu-ne perfect in timp, membrii staff-ului ne-au laudat si multumit!

Ne-am bucurat de o vreme excelenta – 29 de grade, soare!

Dupa baia de multime si energie vibranta din Piccadilly Circus (unde NU ne-am pierdut!!!!! ), ne-am plimbat cu autocarul  – London by night tour; un membru al staff-ului dadea explicatii, pe masura ce treceam pe langa faimoasele obiective turistice – am vazut astfel: Westminster Palace, Westminster Abbey, London Eye, The Shard, The Tower of London si chiar am traversat Tower Bridge!!!

Am ajuns super obositi in campus dar multumiti de ziua petrecuta in Londra.

Revenind la activitatea de campus, totusi, azi si maine avem scoala si prezentari de proiecte, deci suntem cam ocupati! Va rugam sa nu va impacientati daca nu va raspundem la telefon (nu ca am avea semnal!! )

Urmeaza excursiile la Harry Potter  / Thorpe Park – pe care abia le asteptam!

 

Revenim cu poze si vesti pe luni!

 

Hugs and kisses,

 

Ana si Luciana

 

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Haileybury College, puteti accesa si albumul foto de pe Facebook si cel de pe Google Photos, care va fi actualizat pe parcursul taberei cu noi fotografii!