Vara aceasta, intalneste-te cu cel mai faimos vrajitor, Harry Potter!

Harry Potter

Ready for a magical summer?

Mirunette ti-a pregatit pasaportul magic! Fa-ti bagajele pentru Hogwarts Express si descopera cel mai fermecat loc de la Studiourile Warner Bros din Londra: Lumea lui Harry Potter! Vei explora Castelul Hogwarts si vei retrai momentele preferate din filmele Harry Potter! Te asteapta multe surprize si decoruri memorabile precum faimoasa Diagon Alley, magazinul de baghete Ollivanders, Casa lui Hagrid, Camera Comuna a Gryffindorilor sau biroul lui Dumbledore.

Esti pregatit sa inveti tainele magiei? Descopera taberele internationale din Marea Britanie care au ca excursie optionala o zi la Harry Potter – Warner Bros Studios – si alege-o pe cea care ti se potriveste!

Tabara de Grup Bradfield College, Reading, Anglia (9-17 ani)

Tabara de la Bradfield College este cea mai buna alegere pentru cei activi si creativi! Pe langa orele de limba engleza, participantii pot opta pentru cursurile de dans, tenis, golf sau calarie. Dezvolta-ti abilitatile sau invata un nou hobby intr-un mediu international! Detalii despre tabara AICI

Tabara de Grup Haileybury College, Hertford, Anglia (10-14 ani)

Esti o fire competitiva? Tabara de la Haileybury College este alegerea ideala pentru tine! Timp de doua saptamani vei face parte din una din cele 4 echipe care vor intra in competitia pentru Cupa Haileybury. Acumuleaza cat mai multe puncte in timpul concursurilor, excursiilor, proiectelor pe echipe sau piesei de teatru si urca pe podium! Detalii despre tabara AICI

Make this summer unforgettable with Mirunette! Doresti o oferta personalizata? Contacteaza-ne acum la numarul de telefon 0735 159 626!