Tabara de ski si snowboard de la Verbier, Elvetia, 3-10 Feb – Mirunette 2018 (ziua 1)

The Mirunettes are in Verbier! πŸ™‚ Tabara de ski si snowboard de la Verbier a inceput, adica distractia a inceput!

Dupa un zbor lin si plin de soare cei din staff ne asteptau nerabdatori sa ne β€œimbarce” catre destinatia finala: Verbier! La sosire am fost intampinati cu o masa calda, era tot ce aveam nevoie dupa o zi destul de lunga si obositoare.

Ne-am desfacut bagajele, am facut un dus si ne-am pregatit hainele pentru urmatoarea zi.

Ne-am trezit duminica foarte dimineata ca sa avem timp sa luam micul dejun si apoi am mers direct la probe pentru echipamentul de ski/snowboard.

Si monentul cel mult asteptat a venit, sa urcam pe partie. Pentru unii a fost o bucurie sa se reintoarca pe partiile elvetiene, iar pentru altii a fost o si mai mare bucurie sa incerce pentru prima oara schiurile sau placa de snowboard. Vremea a tinut cu noi, nu a fost soare, dar nici foarte frig, numai bine sa ne desfasuram activitatile sportive in conditii bune. πŸ™‚ Dupa o pauza de masa bine meritata ne-am intors pe partie pentru a doua tura de adrenalina. Chiar si noi, cei incepatori putem spune ca zapada este buna, deci totul tine cu noi sa avem parte de cea mai frumoasa experienta.

Am incheiat o prima zi de schi/snowboard cu succes, fara incidente majore, cateva cazaturi… altfel nu ne putem numi sportivi. πŸ™‚ Seara am incheiat-o cu o cina variata, salate, carne, orez, falafel, cat sa multumeasca toate preferintele.

La activitatile de seara nu au mai participat toti, unii fiind foarte obositi dupa prima zi si optand sa se odihneasca pentru a fi fresh maine pe partie. Cei care au mai avut un strop de energie au mers la sala de sport unde au ales intre fotbal, baschet si trambulina.

A trecut deja o zi de tabara, timpul zboara aici avand atatea lucruri de facut, dar va tinem la curent cu vesti noi! Mai jos gasiti o scurta selectie de poze, iar albumul complet din tabara de ski si snowboard de la Verbier il puteti vedea pe Facebook sau Google Photos! Mai multe detalii despre tabara puteti afla de aici.Β 

Hugs&Kisses from The Mirunettes ?β›·

Tabara de ski si snowboard de la Verbier

Tabara de ski si snowboard de la Verbier

 

Tabara de ski si snowboard de la Verbier

Tabara de ski si snowboard de la Verbier

 

Tabara de ski si snowboard de la Verbier

Tabara de ski si snowboard de la Verbier