5 motive pentru a studia in strainatate

Studiul in strainatate - MirunetteStudiul in strainatate - Mirunette

Daca ti-a trecut vreodata prin gand sa studiezi in strainatate, iata cateva motive pentru care credem ca ar trebui sa faci acest lucru:

  1. Experienta. Experienta pe care o poti trai in locuri noi, alaturi de oameni noi. Este probabil cel mai intemeiat motiv pentru care ar trebui sa studiezi in strainatate. Cu toate ca esti o persoana atasata de parinti, prieteni, colegi, acest lucru nu trebuie sa te impiedice sa iti urmezi visul. Indiferent ce fel de persoana esti, te vei adapta cu siguranta!
  2. Oportunitatea de a invata o limba straina. Anii de studiu din scoala nu vor echivala niciodata ceea ce vei invata in tara in care limba este vorbita nativ. Vei invata cu usurinta o limba pe care o auzi tot timpul in jur.
  3. Vei cunoaste alte culturi. Diferentele culturale sunt cele care te vor fascina. Vei avea ocazia sa cunosti alte obiceiuri, alt stil de viata, alte perceptii asupra lumii. Iar acest lucru iti va schimba cu siguranta modul in care gandesti.
  4. Te descoperi pe tine. Atunci cand te hotarasti sa studiezi intr-o alta tara, iti testezi limitele. Aceasta experienta te va face sa privesti mai atent valorile in functie de care te ghidezi si poate, sa le schimbi sau sa le modifici.
  5. Experimentezi un stil de invatamant diferit. Colegiile din strainatate au un stil de predare diferit de cele nationale. Studiul se bazeaza pe lucruri practice si mai putin pe teorie. Campusurile colegiilor sunt fascinante. Te vor introduce in alta lume si iti vor face studiul mult mai placut.

Daca ai nevoie de consiliere educationala, contacteaza-ne. Te vom indruma si te vom ajuta sa faci alegerea potrivita pentru tine.

Mirunette International Education organizeaza tabere de limbi straine in tari precum: Anglia, SUA, Irlanda, Scotia, Germania, Franta, Austria, Elvetia, China, ItaliaMalta si Spania.