Universitatea in Marea Britanie – Ultimele locuri pentru 2020

Universitatea in Marea Britanie

Universitatea in Marea Britanie este atat o provocare cat si o aspiratie majora pentru nenumarati viitori studenti din Romania. Invatamantul universitar si post-universitar din Marea Britanie este renumit la nivel global atat pentru calitatea inalta a materialor de studiu si a facilitatilor puse la dispozitie pentru studenti, cat si prin oportunitatile variate de viitor pe care le ofera absolventilor.

Daca ai visat sa studiezi in Marea Britanie si inca te gandesti sa incepi in anul 2020, Mirunette iti vine in ajutor pe parcursul procesului de aplicare. In ciuda termenului limita de 15 Ianuarie 2020, termen de aplicare mentionat de UCAS, universitati de top din Marea Britanie inca accepta aplicanti pentru anul academic 2020 – 2021. In conditiile in care te afli in clasa a XII-a si intentionezi sa studiezi in UK sau esti proaspat absolvent de facultate si doresti sa alegi un program de master in Marea Britanie care sa se potriveasca nevoilor si domeniului tau de interes Mirunette te poate ajuta sa iti indeplinesti acest vis. Specialistii nostri in consiliere educationala au trecut ei insisi prin experienta studiului in strainatate si iti pot oferi informatii pretioase in legatura cu procesul de inscriere la facultate sau master. Impreuna ne vom ocupa de selectarea universitatilor disponibile care te intereseaza si intocmirea celui mai bun dosar de aplicatie.

Universitatea in Marea Britanie inca poate fi pe lista ta de prioritati. In ciuda incertitudinilor starnite de subiectul “Brexit”, studentii din Uniunea Europeana care incep anul de studiu in Septembrie 2020 vor beneficia de acelasi sistem care a fost implementat pana acum, ce le va permite sa acceseze imprumutul guvernamental pe toata perioada studiilor. Astfel accesul la cea mai buna educatie iti va fi mult facilitat si nu va trebui sa te ingrijorezi din pricina achitarii anilor de studiu.

Aplicatia la Universitate in Marea Britanie este o decizie cruciala pentru viitorul tau. Prin urmare iti recomandam sa nu omiti aceasta sansa care inca este foarte viabila. Te asteptam pana la finalul lunii Mai sa lucram impreuna la construirea viitorului tau academic.

Daca ai nelamuriri, te invitam sa discutam mai multe in cadrul unei intalniri online.

Grabeste-te sa iei legatura cu un specialist Mirunette!