Tabara engleza Clifton College, Anglia, vara 2015 – Mesaj Group Leader (III)

Tabara engleza Anglia, Bristol - excursii

Dragi parinti,

Astazi am avut excursie de jumatate de zi la Bath! Suntem foarte entuziasmati de fiecare data cand vizitam si descoperim locuri noi!!! 🙂 Cu atat mai mult cu cat cunoasteam istoria orasului Bath, renumit prin baile romane care dateaza inca din anii 43 i.Hr., fiind construite de romani.

Orasul Bath a devenit statiune balneara din timpul domniei reginei Elisabeta I a Angliei. Desi orasul este micut, am remarcat ca este plin de viata si am ramas impresionati de cultura bogata, cladirile istorice din perioada georgiana, muzee, restaurante, parcuri si magazine renumite.

Tabara engleza Anglia, Clifton - excursie Bath

Tabara engleza Anglia, Bristol - excursii

In campus, ne distram de minuuune la activitati. 😀 Copiii sunt pusi pe sotii si au avut mici mici neintelegeri, dar le-am solutionat pe toate si acum vedem numai imbratisari la tot pasul. 🙂 Ne pregatim si pentru Talent Show! Oare cine vor fi cei mai talentati (si determinati sa castige) copii din campus? Talent Show este mereu o seara foarte atractiva, plina de surprize, pentru toti copiii, mici si mari.

Cu drag,

Luciana F., insotitor de grup in tabara de limba engleza din Anglia, Clifton College

Tabara engleza Anglia, Bristol - excursii

Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza din Anglia, Bristol, Clifton College – AICI! (cele mai noi poze se afla la finalul albumului)

We’ll keep you posted! Revenim cu noi mesaje si marturii ale insotitorului de grup! ?

Vezi oferta Mirunette de tabere in Anglia.