Tabara engleza Ascot, Anglia, vara 2015 – Mesaj Group Leader (III)

IMG_2243

Dragii nostri parinti,

Aici lucrurile merg inainte, cu peripetii sau in liniste, dupa cum este si starea noastra de spirit ?In plus fata de programul nostru saptamanal de cursuri si activitati distractive avem:

  • Madame Tussaud’s si London Eye – Marti, 21 Iulie (se va merge probabil cu trenul)
  • lectii de echitatie – Miercuri, 22 Iulie
  • mult asteptata piesa de musical, The Lion King –  Miercuri, 22 Iulie
  • Thorpe Park a fost suplimentat la cererea copiilor, iar din grupul nostru vor merge 13 persoane, in cazul in care si parintii copiilor care si-au exprimat ulterior dorinta de a participa vor fi de acord, evident. Asteptam confirmare pentru aceasta, de la fiecare. Costul este 40 de lire. Desigur, ii voi insoti si eu – Joi, 23 Iulie
  • lectii de golf – Vineri, 24 Iulie

Sambata mergem la castelul Windsor dupa ore, apoi Duminica dimineata la Observatorul din Greenwich si apoi ne intoarcem pe Tamisa cu vaporasul, cand vom vedea toate atractiile ce se afla pe malul raului, inclusiv The Parliament House, vom traversa pe sub London Bridge (cel mai vechi peste rau), Millenium Bridge (capodopera tehnica si arhitecturala) langa care se afla Tate Modern Museum si apoi Tower Bridge, unde vom vedea de pe Tamisa si celebrul Tower of London.

Tot din vaporas vom vedea si London Eye, pe care de altfel l-am zarit si din avion inainte de a ne indrepta spre aeroport, cand am traversat spatiul aerian al centrului Londrei la o inaltime suficienta pentru a vedea foarte bine. Departe in zare se afla si cea mai inalta cladire din Londra “The Shard” finalizata anul trecut, de unde se poate admira de suuuus-sus, Londra by night si nu numai.

Pentru cei ce doresc, voi organiza si o iesire la shopping in Reading, aici aproape, probabil Luni sau Vinerea viitoare. Desigur, sesiunea este deschisa pentru cine doreste; voi respecta decizia celor care nu doresc :).

In rest suntem ok. Aseara a fost un incident in  care au fost prinsi copiii ca nu s-au dus la culcare: Maria, Teodora, Mihai, Sebi, Claudiu si Alex. Nu au respectat regula de lights out, dar i-am observat la timp astfel incat sa ii trimitem la culcare. Conform regulilor scolii organizatoare au stat “in detention” azi prima parte din activitati. Nu-i bai, invatam si din peripetii :D. Sper ca din aceasta intamplare sa fii invatat ca nu este de gluma.

Ieri seara, grupul nostru a avut o sedinta de informare pana la ora 9 jumate. Le-am spus de planuri, ce si cum este permis / nu este permis sa faca. Chiar daca unii dintre noi mai chicotim, regulile sunt sfante ?.

In rest toate bune, abia asteptam vizitele.

Revenim si cu alte povestiri si fotografii din tabara!

Aifer O. – insotitor de grup in tabara de limba engleza de la Ascot, Anglia

Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza din Anglia, Ascot, St. Mary’s School – AICI! (cele mai noi poze se afla la finalul albumului) Speram sa va placa! ?

Vezi aici taberele in Anglia oferite de Mirunette.