Tabara de engleza Bromsgrove, Anglia, vara 2015 – poze aeroport

Dragi parinti,

Copiii au ajuns cu bine in tabara de engleza Bromsgrove si sunt tare entuziasmati! Abia asteapta sa afle ce surprize le rezerva vacanta educationala in Anglia si sa inceapa activitatile! 😀

Scoala Bromsgrove dateaza inca din anul 1553, fiind una dintre cele mai vechi scoli de renume din Anglia. Scoala Bromsgrove se situeaza in top 10 cele mai bune boarding schools din Anglia, potrivit clasamentelor de specialitate!

Renumita scoala Bromsgrove este localizata in comitatul Worcestershire, in orasul Bromsgrove, in apropiere de Birmingham – al II-lea cel mai mare oras din Anglia, dupa Londra. Scoala Bromsgrove detine 100 acri (peste 400.000 mp) de teren, avand terenuri de tenis, netball, squash, sala de sport pentru basketball si badminton, studio de dans, piscina de 25m, sala de fitness moderna, capela, biblioteca cu sali de lectura si sali de computere.

Programul excelent al taberei internationale de limba engleza din Anglia – Bromsgrove atrage elevi de peste 40 de nationalitati din intreaga lume!

Juniorii Mirunette vor studia 30 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale si astfel, isi vor imbunatati in mod semnificativ cunostintele de limba engleza pana la sfarsitul taberei. Vor avea activitati in campus care de care mai interesante: arta, design, gatit, basket, fotbal, dans, dodgeball, badminton, inot, tenis, volei, Mad Science, drama, talent show, DVD nights, disco, bingo, cinema sau bowling.

Juniorii Mirunette vor vizita Londra (Buckingham Palace, the Houses of Parliament, Covent Garden, Trafalgar Square, Big Ben, Westminster Abbey), orasul universitar legendar Oxford, Bath (statiune denumita dupa baile romane), Drayton Manor Theme Park, Black Country Living Museum sau Stratford. Se prefigureaza o vacanta de vara de neuitat! 😀

Urmariti cu regularitate blogul Mirunette pentru ca vom posta cu regularitate mesajele insotitorului de grup si poze din tabara! 😉

P.S.: Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook – taberei de engleza Bromsgrove School, Anglia, 2015 – AICI!

Alege tabere de vara Anglia cu Mirunette International Education!