Tabara de Ski & Snowboard Verbier – 4-11 Ianuarie 2020 (3)

Tabara de ski Verbier

Dragi parinti, revenim cu vesti proaspete din tabara de ski de la Verbier. Cea de-a treia zi a fost incarcata de numeroase activitati de grup, cat mai ales de ski.

Ca de obicei, dimineata ne gaseste destul de matinali si plini de energii pozitive. Socializarea si rasetele isi fac simtite prezenta inca de la micul dejun, unde deja incepem sa discutam despre ziua incitanta care ne asteapta. Apoi plini de nerabdare ne echipam si ne indreptam atentia pe partie. Sunt multe lucruri noi pe care copiii le-au invatat si exersat in aceste zile, printre care coborarea oblica, ski pe panta abrupta, amortizare, iar lista poate continua.

Dupa ce ”punem skiurile in cui” , copiii prefera sa se odihneasca, insa doar cat sa-si traga sufletul, deoarece sunt dornici sa isi povesteasca experientele zilei curente, sa se bucure de activitatile de seara, dar mai ales sa socializeze cu ceilalti copii din tabara. Au si de ce sa faca acest lucru, pentru ca anul acesta, tabara de ski de la Verbier a adunat 200 de participanti, ceea ce inseamna un mix de nationalitati extrem de diversificat. In aceasta saptamana regasim copii din Rusia, Italia, Spania, Peru, Anglia, Emiratele Arabe Unite, China, Portugalia.

Cu totii sunt dornici sa invete cat mai multe si sa isi faca o sumedenie de prieteni, iar acest lucru se aplica mai ales copiilor nostri. Seara ne-am impartit pe activitati, ne-am bucurat si de patinoar, unde spre surprinderea noastra, am asistat la o serie de miscari superbe ale uneia dintre colegele noastre din grup. In tot acest timp, noi restul am incercat sa ne amintim cum se patineaza. Cei care au ramas in campus s-au putut destinde cu numeroase jocuri de cabana, iar distractia si starea de bine a fost din nou alaturi de ei.

Maine ne vom trage putin sufletul si vom lua o pauza de la ski. Vom profita bineinteles de aceasta fereastra pentru a merge intr-o excursie la Chamonix, Franta. Aici vom admira exponatele muzeului Alpin, dupa care vom face un tur al oraselului. Vom profita de acest tur si de timpul liber pentru a incerca delicatese locale.

Vom reveni cu poze si detalii din excursie in curand. Pana atunci ne odihnim si abia asteptam sa ne refacem puterile pentru cand ne intoarcem pe partii.

Pe curand,

The legendaries from Mirunette

Alexandra – Insotitor de grup tabara Verbier 2020