Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette (4)

Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 MirunetteTabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette

Dragi parinti,

A trecut deja o saptamana de cand suntem in tabara de limba engleza de la Cambridge Ridley Hall.

Am profitat la maxim de cele 3 zile care au trecut de la ultimele vesti trimise.

Vineri,cand se desfasurau cursurile de engleza am facut si o simulare de incendiu care a decurs foarte bine,toata lumea a reactionat destul de prompt.

Dupa cursuri, o parte din grup a mers la kayaking,unde au avut o ora la dispozitie sa se plimbe pe rau. Este o activitate pe care o vom repeta, insa tura viitoare in formula completa.

Pentru activitatile de seara,am ales sa mergem din nou la punting. 🙂 Ne-am distrat atat de mult prima oara incat nu puteam rata momentul de a mai merge inca o data. De data aceasta,unii dintre noi am si incercat sa vedem daca putem face ce pare atat de usor la prima vedere: sa fim punteri. Nu,nu e deloc usor,asa ca am preferat sa ne asezam si sa ne bucuram de plimbare in continuare.

Ploaia torentiala care a inceput ne-a „gonit” pe toti in camerele noastre,unde am preferat sa stam la caldura si sa evitam o posibila raceala. Am avut grija sa luam si pastile pentru gat si raceala,pentru a evita sa ne imbolnavim serios.

Sambata ne-am trezit dis de dimineata,am mancat repede micul dejun si am pornit spre Oxford! Asteptam cu nerbadare excursia asta,ca sa putem face o comparatie intre cele doua orase universitare.

Am avut destul timp la dispozitie sa facem un tur al orasului, sa vedem punctele cele mai importante, si mai ales sa vizitam celebrul „Christ Church„, unul dintre cele mai renumite colegii. Am fost curiosi sa pasim pe urmele lui Harry Potter si sa vedem sala de mese unde s-a filmat pentru acest film. Da,este mai mica in realitate dar este cu adevarat impresionanta.

Ne-a ramas timp si pentru cumparaturi, suveniruri si gogosi :). A fost o zi destul de obositoare dar care a meritat pana si trezirea de la 7 dimineata, o zi pe care nu o vom uita cu siguranta. Seara am preferat sa mergem la film,un popcorn si un suc era tot ce aveam nevoie sa incheiem ziua in cel mai frumos mod.

Duminica,ziua asteptata de toata lumea,fara ora de trezire,fara cursuri de engleza si activitati 🙂 Am dormit cat am dormit, dar am preferat sa iesim si la plimbare,doar unii dintre noi. Am mers prin magazine, ne-am oprit sa mancam sushi,am baut ceva cald si ne-am bucurat de timp liber si soare.

Spre seara ne-am strans toti si am jucat renumitul joc „Mafia” , un joc la care am ras si ne-am distrat foarte tare ( unii ne-am si ofticat ) si de asemenea Jenga, dar la care am renuntat destul de rapid pentru ca nu am avut rabdare sa ne concentram si ajungeam sa rasturnam turnul dupa 5-6 mutari. 🙂 Suntem odihniti si pregatiti sa incepem o noua saptamana,sa reluam cursurile si sa profitam de ultimele zile din tabara de limba engleza! 🙂

 

Hugs&kisses from the Cambridge team!

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette

Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette

Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette

Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette