Tabara de En Haileybury College, UK 23 iul – 06 aug 2017 Mirunette (1)

Tabara de En Haileybury College, UK, 23 iul - 06 aug 2017 MirunetteTabara de En Haileybury College, UK, 23 iul - 06 aug 2017 Mirunette

Dragi parinti,

Astazi de dimineata am plecat in tabara de la Haileybury College! Intalnirea de la aeroport a fost dis de dimineata la ora 6:00, insa am fost cu adevarat „treziti” de interviurile pe care le-am dat in fata cameramanului despre tabara Mirunette. Abia asteptam sa vedem rezultatul final!

Zborul lung dar si drumul cu autocarul de aproximativ o ora de la aeroport catre colegiu au fost un prilej bun ca sa ne cunoastem mai bine. Am rontait, am ascultat muzica, am spus glume si am vorbit cu toti parintii – ca sa ii asiguram ca suntem „pe drumul cel bun”.

Campusul este SUPERB! Exact ca in pozele de pe site-ul Mirunette! Iar camerele sunt duble sau cvadruple la fete (sub forma unor cubicles) sau cu paturi suprapuse la baieti. Suntem cazati asa cum ne-am dorit si toata lumea este multumita! 🙂

Pentru ca nu suntem orice grup de copii, ci cei 21 de Fantastici (21 este un numar MAGIC!) am sustinut testul de engleza tot astazi! Maine vom afla distribuirea noastra in functie de nivelul de lumba engleza insa va asiguram ca evaluarea a fost a piece of cake!

Am facut si un tur al scolii – am postat si un filmulet in care William ne explica exact unde suntem!  – si recunoastem ca o sa ne ia ceva timp pana ne obisnuim cu acest campus urias, desprins din poveste!

Acestea fiind zise, ne indreptam catre cina cu gandul ca cele doua saptamani petrecute aici vor fi cu adevarat LEGENDARY!

Stay Tuned!

Team 21 xx

& Group Leaders Chris & Ale

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Haileybury College 2017, puteti accesa albumele foto de pe Facebook, sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara de En Haileybury College, UK, 23 iul - 06 aug 2017 Mirunette

Tabara de En Haileybury College, UK, 23 iul – 06 aug 2017 Mirunette