Tabara de limba Engleza Miami Barry 2017 Mirunette (3)

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Am revenit cu vesti tocmai bune pentru un start cu soare al saptamanii, din tabara de la Miami Barry 2017!

Suntem la final de weekend demential – am adunat multe fotografii, impresii si oboseala:).

Ce am facut? Sambata am ajuns la North Beach – ne-am bucurat de apa, nisip si soare, iar unii dintre noi au mai facut un scurt tur de forta prin magazine. La ora 13.00 ne-am inbarcat spre Fort Lauderdale, am trecut pe bulevardul Las Olas, am oprit pe plaja doar pentru putin timp, pentru a inspira aerul boem venit ata de pe plaja cat si de la terasele de vizavi si am continuat pana la punctul de pornire in croaziera pe canale. Am primit o noua portie de cladiri rezidentiale, poduri, pod peste calea ferata, al doilea cel mai vechi pod construit in Florida, care leaga pe cale feroviara the Keys; case care mai de care mai somptuoase, vase de croaziera faimoase in lume  – Carnival Splendor, Harmony Of the Sea, ambarcatiuni de lux ale vedetelor, inclusive vasul personal al lui Johnny DeppJ. Am avut parte de o ora si jumatate instructiva si complexa, reusind sa vedem pentru ce este renumit Fort Lauderdale si statul Florida – grandoare si bogatie – pe uscat si pe apa:).

La intoarcere in campus, dupa cina, am avut din nou liber la piscina, unde copiii au reusit sa se racoreasca si sa isi exerseze sariturile.

Duminica – ziua dedicata naturii, plajelor mai salbatice si parcurilor nationale. Am inceput peregrinarea cu vizita la Gator Park din Everglades. Noi am vazut doar o parte infima din cei 1 milion de acri, plimbandu-ne cu barca cu aer – AirBoat Tour – am reusit sa vedem 2 crocodili ascunsi in apa si Pond Apples – un soi de mar care creste in mlastina. Dupa turul pe canale de 20 minute – unii au dorit o fotografie cu un pui de crocodil, intrand apoi toti la un spectacol in care am vazut cum sunt hraniti crocodilii, am vazut o broasca testoasa, o broasca uriasa si un scorpion. Ne-a placut, insa cred ca toti ne doream sa intram si mai adanc in partea salbatica a parcului national.

A doua oprire din program – Key Biscayne, alt parc natural, o oaza de natura in imediata apropiere a Miami-ului. Am urcat, pe rand, in farul Cape Florida – am putut admira privelistea de jur imprejur – cladirile impunatoare ale orasului, cat si marea intindere de apa, cu cateva ambarcatiuni in vacanta. Dupa o plimbare printre palmieri si alta vegetatie tropicala, intalnind crabi cu carapace, ratoni si iguane negre, am poposit si pe plaja, pentru o baie racoroasa. Seara s-a incheiat cu o noua petrecere la piscina, sarituri, discutii si distractie in grup.

Speram ca dimineata de luni sa fie mai vesela, dupa ce aruncati o privire pe fotografiile noastre.

Ne re-auzim cu alte vesti interesante, in cateva zile.

Cu drag, group leaderii Dana & Iuliana,

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017