Tabara de limba Engleza Oxford Brookes 2017 Mirunette (5)

Oxford Brookes 2017

Oxford Brookes 2017

Dragi parinti,

 

Am ajuns si la ultima scrisoare din tabara noastra de la Oxford.

Doua saptamani parca au zburat prin fata noastra.

Joi am avut o excursie de o jumatate de zi la outletul din apropierea orașului, Bicester Village. Intr-o jumatate de ora am fost acolo cu autobuzul si de cum am ajuns, s-au împrăștiat imediat prin magazine, curioși sa vada ce pot găsi. La 12.30, cand ne-am întâlnit sa revenim in campus, nu aveau prea multe sacoșe, preturile i-au cam dat inapoi.

Dupa masa de pranz au fost la ore, iar in programul de seara unii au fost la karaoke, altii la ‘ Film Quiz’ sau la jocuri in aer liber.

Vineri dimineata, in loc de activitati in campus, au optat pentru o ieșire in Oxford, pentru ultimele cumparaturi. ?

Dupa masa de pranz, au fost ultimele ore de limba engleza. La sfarsitul acestora, au primit certificatul de absolvire a cursului si si-au luat larevedere de la profesori.

Seara, vremea a fost rece si ploioasa, asa ca nu s-au putut desfășura acțiuni afara si majoritatea copiilor au ales ‘Quiz’ si s-au distrat si s-au întrecut, răspunzând la întrebări de cultura generală, sau din diferite domenii.

Sambata, in ultima zi de activitati, am avut o vizita de o zi la castelul Warwick, un castel medieval ce a fost construit pe cel fondat de William Cuceritorul in 1068 si care se afla cam la o ora distanță de Oxford. Cand am ajuns, vremea era frumoasa, cerul senin, dar in intervalul in care am stat noi acolo, a plouat de doua ori si ne-a fost foarte cald in rest. ? Asa ca am trăit din plin vremea schimbătoare din UK. S-au împrăștiat de cum am intrat, de aceea unii apar mai mult si altii mai putin in poze, pe masura ce i-am mai întâlnit, i-am fotografiat.

Dupa cina m-au rugat sa nu mai mearga la activitatea de seara, aveau bagaj de facut. Duminica o petrecem pe drum.

Cu bine, si daca le-a placut ? si veți fi multumiți de progresele făcute, ii asteptam in alte tabere pe viitor.

GL Daniela S.

Tabara de limba Engleza Oxford Brookes – 2017 Mirunette

Pentru a vedea albumele foto, va rugam accesati link-urile de mai jos. Ultimele fotografii adaugate se afla la finalul albumelor:

Album Foto Facebook

Album Foto Google Photos