Licenta americana in Romania cu Tiffin University

licenta americana in romania cu tiffin university

Inscrie-te la webinar pentru a afla mai multe despre cum sa e sa studiezi ca in State, dar in Romania!

Licenta americana a devenit un subiect tot mai des cautat de catre viitorii studenti romani. Asta se datoreaza curriculei care urmareste invatarea prin practica si deschiderea la idei noi implementate in facultatile americane.

Fondata in anul 1888 in Ohio, SUA, Tiffin University s-a remarcat prin metodele inovative de predare si prin excelenta academica oferita studentilor sai. In prezent, Tiffin University este prima si singura universitate Americana de administrarea afacerilor din Romania cu profesori si curricula 100% americane, oferind absolventilor diploma din SUA recunoscuta mondial. In mediul educational din Romania universitatea este prezenta de aproape 20 de ani prin programul de Master – Executive MBA, votat numarul 1 in topul realizat de prestigioasa publicatie Ziarul Financiar. Incepand cu anul 2019 universitatea a inceput sa ofere primul program de Bachelor of Business Administration, devenind astfel prima si singura universitate din Romania care ofera programe internationale de licenta in domeniu din SUA, acreditate si predate exclusive de profesori americani.

Programul de Bachelor of Business Administration (BBA) ofera tinerilor absolventi de liceu din Romania posibilitatea de a parcurge 4 ani de studii universitare alaturi de profesori exclusiv din SUA fara a pleca la mii de kilometri departare, urmand sa obtina diploma de licenta in business recunoscuta atat in Romania cat si in restul lumii.

Programul prevede instruirea si familiarizarea cu mediul profesional, din acest motiv facultatea pune la dispozitie un stagiu obligatoriu de internship remunerat la o companie de top din Romania pentru a te pregati pentru o cariera de succes in urma absolvirii.

In parteneriat cu Mirunette Education, Tiffin University pune la dispozitie ultimele locuri si burse de pana la 4.000 EUR/an in cadrul cursului Bachelor in Business Administration ce va incepe in Septembrie 2020. In intampinarea acestui eveniment Mirunette Education si Tiffin University organizeaza un seminar gratuit, 100% online, sustinut de profesorii universitari americani ce activeaza in cadrul Universitatii Tiffin, studentii si viitori aplicanti precum Selly.

Mihai Peia, Alexandra Asofronie (studenți Tiffin University) și Andrei Șelaru – Selly (în proces de admitere la Tiffin University), alături de Marius Mihăilescu – Managing Partner Tiffin vă vor fi gazdele unei prezentări în care vor vorbi despre ce le place cel mai mult la singura universitate 100% americană din România, cum și de ce au ales-o, cum este programul de Bachelor of Business Administration și despre cum să fii admis cu succes.

Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să te înscrii online și noi revenim cu un reminder în ziua webinarului. 

Seminarul va avea loc pe data de 17 Iunie 2020, incepand cu ora 19:30 (RO time) si te va ajuta sa te familiarizezi cu toate particularitatile si oportunitatile oferite de Tiffin University Romania.

Absolvind cursul BBA de la Tiffin University vei primi o diploma de licenta americana in Business recunoscuta la nivel global care iti va deschide o mare varietate de oportunitati in viitor.

Daca esti dornic sa afli mai multe detalii te invitam sa ni te alaturi pe data de 17 Iunie la seminar.

Inscrie-te la webinar si afla totul despre Tiffin University alaturi de Selly, studenti actuali si profesori din SUA!