Facultatea in strainatate in 2020-2021 cu Mirunette

Facultatea in strainatate in 2020 cu Mirunette

Facultatea in strainatate este in continuare un subiect tot mai abordat si in anul 2020. Nenumarati tineri plecati peste hotare au parte de primele saptamani de acomodare in cadrul universitatilor de top din strainatate. Tinerii sunt in continuare motivati sa urmeze cursurile universitare peste hotare. In ciuda dificultatilor aparute in aceasta perioada, universitatile din Europa au reusit sa implementeze cu succes sisteme eficiente pentru protejarea studentilor si continuarea activitatii atat in salile de curs cat si in mediul online.

In anul 2020 Mirunette Education nu a dus lipsa de reusite in materie de admiteri la facultati de top. Am reusit sa colaboram cu elevi determinati care in urma anului trecut, sub presiunea bacalaureatului au reusit sa fie admisi in proportie de 100% la universitatile alese.

Printre destinatiile alese de studentii Mirunette se numara universitati celebre din Marea Britanie si Olanda. University of Warwick, University of Manchester si Groningen sunt doar cateva dintre institutiile alese de ei. Dorim sa le uram sincere felicitari si mult succes de-a lungul anilor de studiu ce vor urma! Cu siguranta vor avea parte de o experienta educativa inedita ce va aduce, pe langa cunostinte in domeniul profesional, un aport considrabil la cunoasterea de sine.

Din pacate anul 2020 aduce si o veste mai putin buna pe plan educational, ce vizeaza admiterea la universitate in Marea Britanie. Brexit-ul se va definitiva din Ianuarie 2021, iar aspectul cel mai important pentru viitorii studenti romani este anularea imprumutului pentru studentii veniti din Uniunea Europeana. Acest aspect nu trebuie sa va descurajeze, deoarece Europa se bucura de o diversitate de tari ce ofera studii universitare comparabile cu cele din Marea Britanie. Tari precum Olanda, Irlanda sau Danemarca ofera avantaje semnificative pentru studentii EU prin calitatea inalta a cursurilor, procentaje ridicate de angajare dupa absolvire, tarifele scazute si sustinerea financiara oferita de gurvern.

Daca esti dornic sa incepi si tu facultatea in strainatate, te anuntam ca aplicatiile se deschid in scurt timp. In ceea ce priveste portofoliul de aplicare, specialistii Mirunette iti vor oferi tot sprijinul necesar pentru a fi admis la Universitatea aleasa de tine.

Te-am facut curios? Te invitam la o prima intalnire pentru a discuta mai multe.

Ia legatura cu un specialist Mirunette!