Dezvoltarea personala – Scoala de Vara Online cu Mirunette

Dezvoltarea personala - Scoala de vara cu Mirunette

Dezvoltarea personala si profesionala reprezinta un proces complex, continuu la care tinerii trebuie sa fie supusi de la varste fragede pentru a intelege importanta dobandirii si perfectionarii a noi abilitati de lucru. Situatia actuala aduce nenumarate provocari atat pentru cadrele didactice cat si pentru elevi prin procesul de substituire a mediului traditional de invatare si adoptarea celui virtual.

Odata cu metodele noi de predare implementate in invatamant la nivel global, elevii se gasesc in situatia in care timpul si nevoia de autoimbunatatire le permit sa reflecteze asupra domeniilor in care isi doresc sa profeseze si ulterior, sa exceleze.

Mirunette aduce in premiera noul program “Scoala de Vara Online” cu scopul educarii si pregatirii elevilor in domenii profesionale dorite de acestia. Vara aceasta este timpul perfect pentru a lucra la dezvoltarea lor personala printr-un program interactiv comparabil cu o tabara individuala de pregatire academica.  

Programul propune doua saptamani de studiu interactiv online in limba engleza prin workshop-uri sustinute de profesori specializati in domeniu ce activeaza in cadrul scolilor partenere din strainatate, sesiuni de predare in clase multinationale si proiecte de grup. Inainte de inceperea programului elevii vor beneficia de materiale pregatitoare.

Orele de curs se desfasoara in doua perioade pe parcursul lunilor iulie si august 2020, oferind astfel elevilor timp suficient sa parcurga materialele pregatitoare. Pe perioada “Scolii de Vara Online” elevii vor beneficia de 5 ore de materiale de support aditional, 6 ore de sesiuni de orientare vocationala alaturi de mentori si 30 de ore de workshop-uri de inalta calitate care ii vor familiariza cu domeniul ales si ii vor ajuta sa deprinda abilitati esentiale pentru viitorul lor.

Workshop-urile si cursurile online sunt organizate in functie de preferintele elevului fata de domeniul de studiu dorit. Domeniile oferite sunt Business & Sustainable Development, Coding, Leadership, Medicine si Engineering. Pentru o experienta cu adevarat memorabila si constructiva pentru viitorul tinerilor, cursurile sunt predate alaturi de specialisti, membri ai firmelor de renume in domeniile respective, The Eden Project, Codeworks si The Vivit Experience care colaboreaza pentru a oferi informatii pretioase atat pentru orientarea vocationala cat si pentru perfectionarea profesionala.

Pentru a putea participa la cele 30 de ore de workshop-uri online este recomandat un nivel de engleza de minim B1.

Daca ai intre 14 si 17 ani si iti dorest sa ai parte de o experienta atat memorabila cat si benefica pentru viitorul tau te asteptam la „Scoala de Vara pentru Orientarea in Cariera”. Pe langa certificatul pe care il vei dobandi la final, vei avea ocazia sa inveti din experienta vasta a specialistilor in domeniu si sa pui in aplicare metodele lor pentru a excela. #analternativeholiday

Ia legatura cu specialistii Mirunette pentru a afla mai multe detalii!