Cursuri preuniversitare online in limba engleza!

Cursuri Preuniversitare Online

Ia legatura cu noi pentru inscriere!

Mirunette Education aduce in exclusivitate in Romania un nou concept, cursuri preuniversitare online in limba engleza, menite sa pregateasca elevii ambitiosi pentru o facultate de top in domeniul medicinei, ingineriei, business-ului si dreptului.

Decizia de a urma oricare din cele 4 cariere este una importanta, ce va influenta urmatorii 4, pana la 12 ani din viata adolescentului, iar astfel de cursuri preuniversitare online ajuta tinerii sa inteleaga atat greutatile carierei alese, cat si ce ii asteapta in primii ani universitari.

Cursurile se desfasoara 100% online, in limba engleza si se adreseaza tinerilor cu varsta de minim 14 ani si cu un nivel de limba engleza de B2. Participantii vor fi repartizati conform subiectului ales in grupe internationale de max. 35 de elevi. Cursurile vor avea loc timp de doua weekend-uri consecutive, astfel vor fi 2 zile de sambata si 2 de duminica, 3 ore/zi, in intervalul orar 18:00 – 21:00 ora RO. La finalul cursurilor, participantii vor primi un certificat ce va putea fi inclus in dosarul de admitere pentru universitate.

Pre-College Exploration Medicine & Healthcare Track

Un curs imersiv in domeniul Medicinei si Sanatatii in care fiecare din cele 4 zile va aduce cate o tematica diferita si profesori de la universitati de renume.

Day 1 – Medicina de Urgenta (Emergency Medicine)

Medicina de urgenta este unul dintre cele mai importante subiecte, mai ales in contextul actual al pandemiei. Tutorele acestui curs este Dr. Craig Kutz de la University of California San Diego, resident senior in Departamentul de Medicina de Urgenta de la UC – San Diego. Specializarile doctorului Kutz includ farmacia si stiintele biomedicale.

Day 2 – Genetica (Genetics)

Cei doi tutori sunt Summer Morrill & John Replogle, candidati la doctoratul in Biologie din cadrul celebrului MIT (Massachusetts Institute of Technology). Summer este o cercetatoare premiata cu o experienta vasta in laborator, iar John studiaza efectele secventierii genomului, cat si originea haploinsuficientei in organismele eucariote.

Day 3 – Psihologie (Psychology)

Tutorele acestui curs este Adam Morris, candidat la doctorat si instructor in Psihologie la Harvard University. Specializarea sa se axeaza pe invatarea social-emotionala, Adam fiind si premiat pentru munca sa in cercetare si educatie cu numeroase distinctii precum George W. Goethals Teaching Prize si National Defense Science and Engineering Fellowship.

Day 4 – Neurostiinte (Neuroscience)

Tutorele acestui curs este Jessica André, profesor la Quinnipiac University si fost asistent doctorand la Yale University in cadrul programului de psihiatrie moleculara. Munca ei de cercetare se incadreaza in zona de intelegere a dificultatilor de invatare si ale simptomelor cauzate de bolile neuropsihiatrice.

Pre-College Exploration Engineering & Innovation Track

Un curs imersiv in domeniul Ingineriei si Inovatiei in care fiecare din cele 4 zile va aduce cate o tematica diferita si profesori de la universitati sau companii de renume.

Day 1 – Robotica (Robotics)

Tutorele acestui curs este John Keszler, candidat la doctorat in Inginerie Electrica si Informatica la MIT (Massachusetts Institute of Technology). John a studiat la Harvard University si a condus o echipa de 20 de oameni din cadrul Harvard Undergraduate Robotics Club, responsabila cu design-ul si constructia urmatoarei generatii de Mars rovers, vehicule ce vor ajuta astronautii sa exploreze planeta Marte.

Day 2 – Arhitectura (Architecture)

Tutorele acestui curs este Phil Muse, arhitect cu o experienta de peste 40 de ani si fost profesor la University of Houston. Phil a condus echipe de arhitecti in US, Singapore si South Korea iar cateva dintre proiectele sale includ Aeroportul National din Washington, sau Linia de Tren Yongjin din Seoul. Phil este acum Project Manager pentru Parsons Corporation, o companie ce se axeaza pe tehnologia apararii, securitatii si inovatie in inginerie.

Day 3 – Inginerie (Engineering)

Tutorele cursului este Dr. Reza Alam, profesor de Inginerie Mecanica la renumita universitate UC Berkeley. Munca sa de cercetare include domenii precum comunicarea subacvatica, tehnologia dronelor subacvatice, sau puterea valurilor oceanice. Reza a studiat si predat la MIT.

Day 4 – Informatica (Computer Science)

Tutorele acestui curs este Dr. Sean Choi, ce lucreaza actualmente la Facebook. Sean a studiat la Stanford University si la California Institute of Technology si a lucrat in cadrul LinkedIn ca si Data Engineer inainte de a se muta la Facebook ca cercetator stiintific in departamentul de Data Center Networking Group.


Pre-College Exploration Business & Law Track

Un curs imersiv in domeniul Afacerilor si Dreptului in care fiecare din cele 4 zile va aduce cate o tematica diferita si profesori de la universitati sau companii de renume.

Day 1 – Antreprenoriat (Entrepreneurship)

Tutorele acestui curs este Dr. Michellana Jester, profesor la MIT Sloan School of Management, unde preda cel mai mare curs practic din cadrul universitatii. Michellana a studiat atat la Harvard University, cat si la Columbia University si este responsabila de formarea unor antreprenori de renume.

Day 2 – Management & Strategie (Management & Strategy)

Tutorele acestui curs este Peter Mombaur, fost consultant la celebra companie de consultanta McKinsey & Co., actualmente investitor si antreprenor. Peter a manageriat o firma privata de investitii si a condus mari investitii in multiple industrii.

Day 3 – Inovatie (Innovation)

Tutorele acestui curs este Cathy Chang, fondatoarea si directoarea Silicon Valley Institute si fost director de program in cadrul University of California. Cathy a lucrat si a ajutat multiple start-up-uri din Fortune 500 din domenii precum Tehnologia, Turismul, Relatiile Internationale sau Publicitatea.

Day 4 – Drept (Law)

Tutorele acestui curs este George Muksian, profesor la Wesleyan University, avocat al apararii si procuror in cadrul curtilor din Rhode Island & Massachusetts. George a studiat la Harvard University, Suffolk University UK si Wesleyan University.

Alege oricare din cele 3 cursuri, inscrie-te pana la final de an si beneficiaza de un tarif special.

Ia legatura cu noi pentru inscriere!