2 Tabere de Engleza gratuite in ANGLIA – Ultimele zile de inscrieri in concursul Mirunette Language Competition!

Tabara internationala engleza Anglia

Iti doresti sa castigi o tabara internationala de limba engleza in Anglia? 

Concursul anual Mirunette Language Competition, in cadrul caruia premiem 2 elevi cu varste intre 10-17 ani cu 2 tabere de limba engleza de 2 saptamani in Anglia, se apropie de final. Mai sunt doar cateva zile de inscrieri!!! Elevii ambitiosi si pasionati de limba engleza se pot inscrie GRATUIT in competitie pana in data de 31 martie 2015 AICI.

Tabara internationala engleza Anglia

Taberele internationale de limba engleza, oferite ca mari premii, se desfasoara in campusurile unor Colegii si Universitati prestigioase din Anglia, insemnand ca vei simti realmente cum este sa fii student international la o scoala britanica de elita! Marii castigatori vor fi alesi din 2 categorii de varsta: 10-13 ani si 14-17 ani. De asemenea, profesorii de limba engleza care sustin elevii bine pregatiti in competitie, pot castiga un curs de limba engleza in Anglia si pot merge gratuit, ca insotitori de grup, intr-o tabara internationala de 2 saptamani in Anglia.

Indrazneste sa te inscrii in competitie! Toti elevii au sanse egale, intrucat probele sunt evaluate dupa un barem strict de o comisie de profesori de limba engleza si reprezentantii Mirunette International Education. Primele 2 etape ale concursului Mirunette Language Competition se desfasoara online, pentru ca ne dorim cu adevarat ca elevii ambitiosi din intreaga tara sa participe si sa ne demonstreze cunostintele de limba engleza!

Mesajul adresat tuturor parintilor si profesorilor este sa incurajeze elevii sa se inscrie in concurs, intrucat o tabara internationala in Anglia reprezinta o experienta memorabila si valoroasa, pentru perfectionarea nivelului de limba engleza, integrarea intr-un grup de elevi internationali si pentru descoperirea sistemului de invatamant britanic de traditie.

Finalistii concursului Mirunette Language Competition 2015 mai pot castiga numeroase premii wow: biciclete de la Biciclop, tablete Allview de la IT Galaxy, carti de fotografie, aparate foto si un curs „ghid de fotografie vizuala” de la F64, carti de la Editura Humanitas, carti in limba engleza de la Libraria Engleza Anthony Frost, abonamente la laser tag de la Stalingrad Laser Tag Arena, bilete la film de la Cinema City, cursuri de IT/Photoshop/Afaceri de la Kidster, jocuri creative de la Mind Blower, stilouri deosebite de la Gifts Boutique, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens, vouchere pentru cursuri de limba engleza de la Shakespeare School, dar si alte premii surpriza.

Taberele internationale de limba engleza in Anglia

O tabara internationala in Anglia reprezinta o oportunitate fantastica de a studia limba engleza cu profesori nativi, de a interactiona cu elevi de diverse nationalitati, de a testa sistemul de invatamant britanic, de a locui in campusurile unor scoli de elita, dar si de a vizita obiectivele turistice celebre din Anglia, una dintre cele mai frumoase tari din lume (pe care trebuie sa o vizitezi cel putin o data in viata)! In taberele internationale in Anglia, elevii urmeaza cursuri de limba engleza standard, intensiv sau cu tematici speciale, in centre academice importante. Perfectionarea nivelului de limba engleza si eliminarea barierei de comunicare sunt facilitate de exercitiul intr-un mediu de vorbitori nativi, in taberele de limba engleza din Anglia.

Vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile interactive, jocurile si excursiile din program sunt selectate pentru a implica elevii internationali in diverse conversatii. Elevii romani leaga prietenii de neuitat cu alti tineri cu pasiuni similare din intreaga lume: englezi, francezi, germani, spanioli, italieni, greci, rusi, japonezi, brazilieni etc., avand oportunitatea extraordinara de a explora diversitatea culturala, in taberele internationale.

Toti elevii care au participat in tabere internationale in strainatate au afirmat entuziast ca aceasta experienta memorabila le-a schimbat viata si le-a deschis noi orizonturi!

„Experienta din Anglia a insemnat enorm pentru mine. Totul pentru mine a fost minunat: oamenii prietenosi si deschisi, cursurile interactive si captivante, excursiile si activitatile. Am savurat la maximum cele doua vizite in capitala, hoinarind pe Baker Street, Oxford Street si m-am delectat cu privelistile splendide oferite de Windsor Castle. Cursurile sustinute m-au pus in contact cu un nou stil de predare si interactiune elev-profesor, profesorii sunt interesanti si devotati. Colectivul de cursanti mi-a oferit posibilitatea sa interactionez cu persoane venind din toate colturile planetei, din  Chile si Argentina  pana in Japonia si China. Pot spune ca aceasta scoala de vara mi-a influentat dezvoltarea ca persoana datorita faptului ca am avut sansa sa cunosc oameni si culturi noi care mi-au imbogatit spiritul si m-au facut sa privesc lumea cu altii ochi.” (Alexandru B., 16 ani, castigator tabara Cambridge, Anglia)

Concursul national de limba engleza Mirunette Language Competition este organizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Inspectoratul Scolar.

Grabeste-te, inscrie-te ACUM in concursul Mirunette Language Competition! Fingers crossed! 😀

Doresti o tabara in Anglia? Contacteaza-ne si te vom indruma sa faci alegerea potrivita.