Vesti tabara NY Manhattan

Deja ne pregatim de impachetat bagajele, dar pana atunci dorim sa va aratam cateva fotografii si sa va povestim pe scurt ce am facut in ultimele zile ðŸ™‚
Am vizitat muzeul Guggenheim care ne-a incantat cu colectia de arta abstracta pe care o detine, dar si cu arhitectura sa.
Plimbarea in Central Park ne-a placut foarte mult, am avut timp sa stam pe iarba, sa ne jucam cu mingea si sa citim. La plecarea din parc am trecut si pe la Strawberry Fields- gradina linistita creata in amintirea lu John Lennon, care a locuit in apropiere. In fata casei sunt felinarele care ard in memoria acestuia. Dupa asa o plimbare am fost si am luat cina in Times Square la Hard Rock Cafe.
Am fost si la mult asteptatul show pe Broadway: Marry Popins care ne-a lasat fara cuvinte: decorul extraordinar si cei doi copii de 10 si 12 ani care au jucat pentru 2h 30 min ne-au impresionat. Dupa spectacol ne-am plimbat cu limuzina prin NY dupa care am mers spre campus.
Muzeul care ne-a placut cel mai mult este Muzeul American de Istorie Naturala care cuprinde 30 de milioane de specimene si artefacte culturale, multe dintre ele unice in lume.
Plimbarea prin China Town, Little Italy si Soho a fost ultima noastra destinatie din aceasta tabara.
Ceremonia de decernare a certificatelor de participare in tabara a avut loc in capela colegiului si am fost bucurosi sa primim rezultatetele care au fost extraordinare, toti avand nivelul B2 sau C1.
Zilele acestea am avut si trei sarbatoriti: Tudor, Fahad si Laura carora le uram”La multi ani!!!”
Nu prea vrem sa trecem la impachetat, am mai fi stat cel putin o saptamana …
Va lasam sa ava uitati la poze!
Sa ne vedem cu bine,
Mirunetzi NewYorkezi