Unde sunt cazati copiii in taberele din strainatate? Tabara de LIMBA ENGLEZA Ardingly College SUSSEX

Ardingly este localizat in West Sussex, in SE Angliei, intr-o regiune desemnata „Zona de o extraordinara frumusete naturala”, la doar 40 minute de mers cu trenul de Londra si la 18 mile de populara statiune Brighton. 
Ardingly Reservoir, situat la 10 minute de colegiu, reprezinta locatia perfecta pentru practicarea de windsurfing, cayaking, canoeing, sailing, raft building.

Colegiul Ardingly dispune de facilitati moderne de studiu si recreatie, precum: sali de clasa spatioase, dotate cu echipament audio si interactive whiteboards, sala de teatru si disco, piscina incalzita, 18 terenuri de tenis, terenuri de fotbal, volei, terenuri acoperite pentru fotbal, baschet, si badminton, spatii verzi pentru jocuri in echipa.

Cazare Fetele si baietii sunt cazati in cladiri separate, case tip internat, in camere single, duble sau de 3 sau 4 paturi, cu baie comuna la fiecare etaj. Ambele cladiri au living comun cu TV, DVD, jocuri pe calculator, canapele, sala de jocuri, special conceput pentru a permite elevilor sa se relaxeze, sa-si exerseze limba Engleza si sa se imprieteneasca.  In perioadele aglomerate fetele si baietii sunt repartizati pe etaje.

Elevilor nu li se da cheie separata pentru camera, insa toate bunurile (pasapoarte, bilete, bani, etc.) sunt inmanate coordonatorului de curs si incuiate in seif. Elevii sunt sfatuiti sa aduca un lacat cu care sa poata incuia dulapurile din camera, prevazute pentru acest scop.

Camerele sunt supravegheate, in cladire exista camere de luat vederi, exista cod de securitate la intrarea in resedinta, comunicat elevilor la sosire. Exista si un lift folosit doar pentru transportul bagajelor la sosire si plecare (functioneaza cu cheie, care se va afla la administratorul cladirii). La dispozitia elevilor se afla telefoane in resedinta,d e unde pot suna acasa, daca isi cumpara cartele pe care le pot gasi la Tuck shop-ul din campus.