Tabere de Echitatie si Limba Engleza in Anglia 2016

Tabara de echitatie si limba engleza Mirunette 2016

Tabere de echitatie si limba engleza in Anglia 2016

TABARA DE ECHITATIE SI LIMBA ENGLEZA – Oundle School, ANGLIA

Tabara de echitatie si limba engleza Mirunette 2016Oundle School are o istorie ce dateaza din 1556. Campusul se intinde pana in oraselul targ pitoresc si tipic englezesc, Oundle. Facilitatile includ: terenuri de tenis, fotbal, golf, piscina acoperita, pista de atletism, sala pentru diverse sporturi: catarat, rugby, si sala de sport complet echipata cu 6 terenuri de baschet. Scoala ofera cursuri pentru vara pentru urmatoarele sporturi: tenis, fotbal, dans, baschet, calarie. Cursul de calarie se adreseaza atat incepatorilor, cat si intermediarilor, iar participantii vor avea ocazia sa calareasca in tinuturile minunate din Dorset si Northamptonshire.

La finalul cursului va avea loc o competitie intre echipe cu abilitati similare.

Inscrie-te in tabara de echitatie si limba engleza 2016 – Oundle School, Anglia

Tabara de Echitatie si Limba Engleza 2016 – Millfield School, Anglia

Tabara de echitatie si limba engleza Mirunette 2016Desi echitatia a fost cunoscuta de sute de ani drept un sport nobil, destinat exclusiv vechilor familii regale, in prezent aceasta a devenit un hobby tot mai popular. Tinerii pasionati de limba engleza si calarie au ocazia sa imbine intr-un mod placut studiul si practicarea limbii engleze cu acest sport participand la acest program.
Tabara de echitatie se desfasoara in cadrul Millfield School, intr-un campus magnific la periferia localitatii Street, in tinutul Somerset. Scoala ofera cazare moderna, imprejurimi superbe care includ lacuri, gradini, teatru, sala de concerte si facilitati sportive de ultima generatie, atat interioare cat si in aer liber fiind locul ideal pentru imbinarea studiului limbii engleze cu activitatile sportive.

Inscrie-te in tabara de echitatie si limba engleza 2016 – Millfield School, Anglia

Alege tabere de vara Anglia cu Mirunette!