Bishop’s Stortford – Tabara exclusiv oferita de Mirunette Education

Tabara de vara limba englezaTabara de vara Bishop's Stortford

Tabara exclusiv oferita de Mirunette Education.

Tabara de la Bishop’s Stortford este o tabara exclusiv oferita de Mirunette Education si reprezinta optiunea perfecta pentru micutii care nu au mai avut o astfel de experienta internationala pana acum.

Tabara se va desfasura intr-una din cele mai prestigioase scoli din Marea Britanie, Bishop’s Stortford, o scoala independenta de zi si internat cu traditie in istoria scolilor publice din Marea Britanie, situata in comitatul Hertfordshire, Anglia, ce ofera un campus imens de 130 de acri la iesirea din orasul-piata, Bishop’s Stortford. Ca distanta, colegiul se afla la jumatatea distantei dintre Londra si Cambridge, aproape de aeroportul Stansted. In cadrul scolii Bishop’s Stortford, participantii in tabara se vor bucura doar de facilitate de top precum terenuri de fotbal, tenis sau hockey, piscina incalzita, studio de dans, Art & Design Centre sau sala de spectacole.

Ce poti face in tabara?

Tabara de la Bishop’s Stortford ofera numeroase activitati de care participantii pot profita la maxim pe parcursul celor doua saptamani.

Saptamanal, vor fi oferite 15h de limba engleza predate de profesori nativi unde participantii isi vor putea imbunatati nivelul de limba engleza cat si exersa accentul britanic.

Activitatile din tabara vor fi adaptate grupelor de varsta si se vor desfasura alaturi de alti elevi internationali si britanici.

  • Pentru cei cu varste cuprinse intre 8-12 ani se vor oferi activitati precum arts and crafts, sporturi sau board games.
  • Pentru cei cu varste intre 13-17 ani se vor organiza activitati artistice si creative (film, dans, etc), sau, la alegere, Engleza Intensiv, Fotbal, Tenis sau Performing Arts.

Pe langa toate acestea, participantii in tabara se vor bucura de doua excursii de o jumatate de zi in Cambridge unde se vor plimba cu sightseeing bus si vor avea ocazia sa faca shopping, cat si doua excursii de o zi intreaga in Londra si Canterbury.

Nu in ultimul rand, participantii vor putea sa aleaga optional o excursie de o zi intreaga la studio-urile Harry Potter unde vor putea explora locuri de poveste.

Ce include tabara?

  • 30h de cursuri de limba engleza cu profesori nativi.
  • Cazare de tip boarding, in camere cu 1-4 paturi si baie privata sau comuna si wi-fi.
  • 3 mese / zi in cantina colegiului Bishop’s Stortford.
  • Activitati zilnice cu elevi internationali.
  • Doua excursii de o jumatate de zi in Cambridge.
  • Doua excursii de o zi in Londra sau Canterbury.
  • Optional, o excursie de o zi la studio-urile Harry Potter.
  • Supraveghere permanenta si asistenta medicala in caz de urgenta.
  • Intampinare si transfer de la / la aeroport.
  • Insotitor de grup din Romania pentru grup de minim 10 participanti.

Cand? 1 – 15 August 2023  (2 saptamani)

Varsta? 8 – 14 ani

Pentru orice inscriere in tabara din Bishop’s Stortford efectuata pana pe 28 februarie, veti beneficia de un discount de 100 GBP din pretul taberei.

Inscrie-te acum!