Tabara engleza New York, SUA, Fordham University, vara 2015 – Mesaj Group Leader (VIII)

Tabara New York, SUA - absolvire cursuri engleza

Tabara New York, SUA - absolvire cursuri engleza

Dragi parinti,

Zile fantastice, amintiri unice!
In ultimele doua zile am mai adaugat momente si experiente de neuitat in cartea numita „Big Apple Bite”. 😉
Am avut parte de o emotionanta ceremonie de absolvire, copiii primind diplomele si aplauze! Pe treptele universitatii Fordham, s-au imortalizat unele dintre probabil cele mai frumoase amintiri din tabara! Speech-urile lui Brandon si Thomas ne-au atins inimile!

Dupa-amiaza ne-am impartit in trei grupuri, unii dintre copii au vizitat High Line, altii au ales sa mai guste inca o data din Manhattan – Times Square, iar ultimul grup a ales un zbor cu elicopterul deasupra Manhattanului! Si ce zbor! Sa ai sansa de a vedea de la inaltime gigantica metropola este intr-adevar o experienta fantastica!

Tabara New York, SUA - zbor cu elicopterul
Seara, am cinat toți in oras la Brother Jimmy si am povestit cele intamplate peste zi.

Ultima zi din tabara a insemnat adrenalina la absolut! Vizita la Six Flags, cel mai indraznet parc de distractii a fost un deliciu!
De la crazy rides precum cel mai inalt Roller Coaster din lume pana la gogosi traditionale delicioase, Six Flags a reprezentat un final de tabara la inaltime, atat la propriu cat si la figurat!

Tabara New York, America - parc de distractii Six Flags

Tabara New York, SUA - parc de distractii Six Flags

Acum ne pregatim bagajele si parasim NYC cu tristete, dar si cu incantarea de a gusta cel mai delicios mar din toate! See you soon – Luni ora 13:10 aterizam!!!

Cu drag,

Rox, Catalina & 24 tineri frumosi

Mai multe fotografii puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza din New York, SUA – AICI (am ajuns la albumul nr. 2 😀 )!

Alege o tabara in SUA cu Mirunette.