Tabara grup ski & snowboard, Verbier, Elvetia, 4-11 Feb – Mirunette 2017 (ziua 1)

Dragii nostri, Snow Squad-ul Mirunette va saluta de pe cele mai albe partii din Verbier, Elvetia!

Duminica seara am ajuns cu bine si am luat cina, apoi am fost cazati pe grupe. Fetele stau in cabana Panorama alaturi de Miruna iar baietii sunt cazati impreuna cu Cristiana in cabana Epervier. Camerele sunt foarte frumoase, baile curate, avem spatiu comun si bucatarie.

Duminica dimineata am inceput in forta la ora 7 dimineata. Dupa micul dejun am primit echipamentul, am fost impartiti pe grupe in functie de optiune si de nivel si am ajuns val-vartej pe partie.

O parte din grup deja cunostea procedurile, fiind a 2-a sau chiar a 3-a oara cand vin in tabara de ski & snowboard de la Verbier, iar cei noi s-au adaptat foarte repede. Staff-ul este tanar, energic, profesionist, foarte vesel si prietenos.

Orele aici trec ca fulgerul, aerul de munte ne prieste tuturor, avem atatea jocuri si activitati ca abia apucam sa ne tragem sufletul! Time flies when we’re having fun!

Newsflash!! Anul acesta staff-ul a stabilit o noua regula: limitarea accesului la telefonul mobil in intervalul 16:00-19:00. Credem ca este o regula utila pentru ca astfel participantii au mai mult timp pentru socializare, atentie si implicare la activitati. Plus ca nu trebuie sa ii poarte de grija. Asa ca, dragi parinti, stati fara grija – toata lumea se distreaza si este mereu un adult in preajma lor cu telefon, just in case.

In seara aceasta o parte dintre noi ne pregatim de patinoar!! Yuhuuuu :)) … sau mergem sa ne incarcam bateriile pentru o noua zi fantastica!!

Ah, era sa uitam: de cand am ajuns ninge ca in povesti, zapada e proaspata, curata si frumoasa – perfecta pentru a deprinde noi abilitati sau a ne perfectiona abilitatile sportive si de bulgareala!

Mai jos gasiti o scurta selectie de poze, iar albumul complet din tabara de ski si snowboard il puteti vedea pe Facebook sau Google Photos!

Until tomorrow,

Hugs & kisses!

Cristiana, Miruna & the Mirunette Snow Squad

Tabara de grup ski & snowboard Verbier Elvetia 2017 Mirunette

Tabara de grup ski & snowboard Verbier Elvetia 2017 Mirunette

Tabara de grup ski & snowboard Verbier Elvetia 2017 Mirunette

Tabara de grup ski & snowboard Verbier Elvetia 2017 Mirunette