Tabara grup lb. Engleza, University of Reading UK 17-31 iul – Mirunette 2016 (3)

Dragi părinți,

Marti nu a fost deloc o zi cu ghinion, ci una plina cu activitati interesante si amuzante in tabara de la Reading.
Dupa cursurile de dimineata si masa de pranz, am plecat către Windsor sa vizitam cel mai vechi si mai mare castel locuit din lume, o alta reședința a reginei Elisabeta a II-a. Am mers din nou pe malul Tamisei si ne-am uimit de multimea de lebede si apoi am intrat in uriașa curte a castelului. Dupa ce am vazut St George’s Chapel am stat la rand sa admiram Casa păpușilor ( Queen Mary’s Dolls’ House )  si apoi ne-am plimbat prin Apartamentele de Stat, mobilate si decorate cu unele dintre cele mai frumoase opere de arta aparținând colecției regale.
Am avut si putin timp liber sa ne mai luam cateva suveniruri si de aici.

Dupa cina au improvizat un joc in curtea colegiului, dupa cum puteti vedea in fotografii.
Apoi, la programul de seara am avut o surpriza, un spectacol cu un magician chiar in Campusul Universitatii Reading. Copiii s-au mirat, au fost fascinați de jonglerii, foc, macete! Apoi au avut ocazia sa încerce si ei si sa se convingă ca nu este deloc usor sa mânuiești nici macar doua mingi!
Si asa s-a încheiat ziua de marti. Revenim cu vesti dupa excursia la Brighton de joi.

Daniela S. – Group Leader

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la University of Reading, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.