Tabara grup lb. Engleza, Queen Mary University Londra 31 iulie – 14 august, Mirunette 2016 (5)

Tabara grup lb. Engleza, Queen Mary University Londra 31 iulie - 14 august, Mirunette 2016 (5)

Dragi parinti, revenim cu ultimele vesti si fotografii din Londra 🙂

Saptamana aceasta cursurile de limba engleza au loc dimineata intre orele 9:00 – 12:30, astfel ca dupa-amiezele sunt rezervate vizitelor.

Luni am avut parte de un alt walking tour, de data aceasta in zona de sud a raului – South Bank, un superb loc de promenada de-a lungul Tamisei. Am calatorit cu metroul pana la statia Waterloo, de unde am admirat, rand pe rand: Royal Festival Hall, National Theatre, Waterloo Bridge, Oxo Tower, Tate Modern, Millennium Bridge, Shakespeare’s Globe (unde cu ocazia celebrarii a 400 de ani de la moartea lui Shakespeare am participat si la un scurt reportaj pentru o televiziune din Japonia :)), Golden Hinde, The Shard si celebrul Tower Bridge.

Marti am vizitat Natural History Museum – unul dintre cele mai mari muzee de istorie naturala din lume. Muzeul este impartit in 4 zone, pe 2 etaje: incepand cu galeria centrala unde este expus uriasul schelet de Diplodocus, si continuand cu galeriile ce gazduiesc dinozauri, reptile, amfibieni, mamifere si toate vietatile pamantului. Din “Earth Hall” se urca pe o scara rulanta printr-un imens glob, catre galeriile care prezinta evolutia pamantului, vulcani si chiar o platforma care simuleaza un cutremur.

Seara de luni incheiat cu muzica buna si mult dans la disco la University of East London, iar marti cu o noua  vizita la Westfield Mall.

In aceasta dupa-amiaza am optat pentru o vizita optionala la Tower Bridge Experience, iar dupa cina vom merge la Greenwich.

Urmariti-ne in continuare!

Cu drag,

Lucia O. – Group Leader

 

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de grup de limba engleza, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi updatate periodic.

Tabara grup lb. Engleza, Queen Mary University Londra 31 iulie - 14 august, Mirunette 2016 (5)

Tabara grup lb. Engleza, Queen Mary University Londra 31 iulie – 14 august, Mirunette 2016 (5)