Tabara grup lb. Engleza, Bromsgrove School 02 – 16 august, Mirunette 2016 (4)

Tabara grup lb. Engleza, Bromsgrove School 02 - 16 august, Mirunette 2016Tabara grup lb. Engleza, Bromsgrove School 02 - 16 august, Mirunette 2016

Dragi parinti, revenim cu noutati din tabara de la Bromsgrove School!

Time flies when you’re having fun! Acest lucru este valabil si pentru copiii din grupul Mirunette! Am inceput o noua saptamana plina cu activitati preferate si cursuri interactive sub indrumarea unor profesori nativi. Suntem activi si facem foarte multa miscare iar Ana si Anstasia doresc sa fie british all the way si practica tenis.

Ne-am distrat copios in cadrul evenimentului Trashy Fashion – care ne-a dat ocazia sa fim creativi si sa inventam costumatii realizate din materiale reciclabile. Astfel, invatam sa protejam planeta dar ne punem la contributie si latura mai „artsy” 🙂

Am probat si piscina care ne-a placut la nebunie, dar nu inainte de a asculta cu atentie instructajul sustinut de unul din membrii staff-ului.

Urmeaza o seara de bowling si multe alte jocuri si activitati full of fun! Stay tuned!

 

Monica O. – Group Leader

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Bromsgrove School, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.

Tabara grup lb. Engleza, Bromsgrove School 02 - 16 august, Mirunette 2016 (4)

Tabara grup lb. Engleza, Bromsgrove School 02 – 16 august, Mirunette 2016