Tabara grup lb. Engleza Plumpton College, Brighton UK 26 iul – 09 aug – Mirunette 2016 (4)

Tabara grup lb. Engleza Plumpton College, Brighton UK 26 iul - 09 aug - Mirunette 2016Tabara grup lb. Engleza Plumpton College, Brighton UK 26 iul - 09 aug - Mirunette 2016

Dragi parinti,

Salutari de la Plumpton College! Am intrat in a doua saptamana de tabara si nu ne vine sa credem! Time flies when you’re having fun!

Am inceput saptamana in forta cu orele de engleza. Desi suntem in cea mai calduroasa luna din an, aici nu simtim vara. Vremea mai putin prietenoasa si-a aratat coltii iar in ultimele zile am avut mai multe activitati in interiorul campusului. In timpul zilei de luni (1 august), dupa ore, am practicat un sport la alegere (fotbal, baschet, badminton, tenis) iar in timpul serii unii dintre noi au participat la Festivitatea de Absolvire a grupului care urma sa plece a doua zi. Ne-am luat la revedere de la prietenii pe care ni i-am facut in prima saptamana (grupul nostru este extrem de sociabil!) din Italia, Turcia sau Rusia. Indra si Ioana I. au fost foarte emotive cu gandul ca vor trece prin acelasi lucru peste doar o saptamana iar Ioana B. s-a intristat cand a aflat ca unul din profesorii ei preferati, Mr. Jake, urma sa plece in 2 zile.

Ne-a placut foarte mult ziua de marti (2 august)! La Plumpton School, Marti poarta numele de Lazy Tuesday. Asta inseamna ca micul-dejun poate fi luat mai tarziu, nu se fac ore de engleza (ele se recupereaza in portie dubla sambata si duminica!) iar programul este mai relaxant. Lazy Tuesday inseamna: fotbal (tenis/badminton) & chill, kite making & kite flying, colouring, painting and RELAXATION! Eliana s-a dus la echitatie si a „facut cunostinta” cu cei mai frumosi cai de la Plumpton College. Dupa masa am vizitat ferma de animale de la Plumpton! Am vazut iepuri, bufnite, nevastuici, serpi, tarantula, cei mai simpatici soricei, pesti pirahna si chichilla. Mirosul din anumite incaperi a fost doborator, insa a meritat efortul de a respira pe gura. Cuteness overload!

In timpul serii am jucat Big Chief – copiii au fost impartiti pe echipe si sa gasesca toate literele (ascunse de cei 7 Chief) care sa formeze un cuvant. Prima echipa care a dat raspunsul corect a fost echipa lui Luca! Marele premiu: popcorn si nachos for free pentru a doua zi, de miercuri (3 august), cand am fost cinema in oraselul Crawley (la 30 de minute de mers cu bus-ul) si am vizioat filmul Finding Dory! What a treat! Alex si-a luat cel mai mare hot-dog (da, aici exista aceasta optiune in meniul de la cinema), Alexia s-a rasfatat cu o bautura de la Starbucks in timp ce Raisa, George, Daria si Catalina si-au luat popcorn, nachos si CocaCola (regular size!).

Seara de miercuri a fost o noua provocare: concursul Citizen of the World. Copiii au fost grupati in echipe mixte si au fost nevoiti sa raspunda la mai multe intrebari de cultura generala cum ar fi: in cate limbi poti spune Buna/Buna ziua?; Scrie numele tuturor tarilor pe care le cunosti in 5 minute.

We are having the best time ever! Suntem incantati de profesori, nivelul de engleza s-a imbunatatit vizibil si ne facem prieteni din toata lumea! What a way to spend our summer!

Va tinem la curent cu aventura verii la Plumpton! Enjoy the photos and stay tuned! More to come!

Cristiana S. – Group Leader! 🙂 

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de grup de limba engleza, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi updatate periodic.

Tabara grup lb. Engleza Plumpton College, Brighton UK 26 iul - 09 aug - Mirunette 2016

Tabara grup lb. Engleza Plumpton College, Brighton UK 26 iul – 09 aug – Mirunette 2016