Tabara grup lb. Engleza, Oxford & Cambridge UK 24 iul-07 aug – Mirunette 2016 (1)

Dragii nostri, avem primele vesti de la Oxford si Cambridge!

Duminica dupa-amiaza am ajuns cu bine in Londra unde ne-am intalnit cu reprezentantii scolii. Am urcat in autocar iar dupa un drum de o ora jumatate am ajuns in campus. Am fost intampinati de personalul scolii si ne-am cazat dupa preferinte. La ora 18:00 am plecat spre Jesus College si am luat cina. Distanta dintre cazare si colegiu este de 15 minute de mers pe jos, astfel ca dimineata la 8 plecam spre colegiu si ne mai intoarcem seara la 9.

Luni dimineata copiii au dat testul de limba engleza si au fost laudati pentru nivelul foarte bun. Dupa-amiaza ne-a fost prezentat Oxfordul intr-un walking tour ghidat de catre o studenta a universitatii Oxford, ne-am familiarizat cu orasul si am vizitat celebrul colegiu Christ Church. Urmatoarea activitate a fost drama class, un prilej bun de a ne demonstra talentele actoricesti. In grupe de cate 6, copiii au improvizat o piesa de teatru de cateva minute in fata colegilor. Seara s-a incheiat tot cu o activitate de echipa – Dragon Den. Scopul activitatii a fost sa inventeze ceva si apoi sa prezinte inventia in fata unei comisii. Grupul nostru a demonstrat ca este cel mai bun castigand primul loc 🙂

Ziua de marti a inceput cu lectiile de limba engleza pana la 12:00. A urmat pranzul si apoi activatile de dupa-amiaza. Am asistat la o prezentare sustinuta de catre studenti ai universitatii Oxford in care ni s-a vorbit despre viata studenteasca, urmata de o sesiune aprinsa de debate. Dupa-amiaza am profitat de vremea racoroasa si ne-am plimbat prin parc. Dupa masa de seara, ne-am impartit intre yoga, fotbal si conversation class. Am ajuns la ora 9 in campus si ne pregatim pentru o noua zi.

Revenim cu noutati!

Va imbratisam cu drag,

Raluca – Group Leader

Tabara grup lb. Engleza, Oxford & Cambridge UK 24 iul-07 aug - Mirunette 2016

Tabara grup lb. Engleza, Oxford & Cambridge UK 24 iul-07 aug – Mirunette 2016, Oxford & Cambridge

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Oxbridge, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.