Tabara grup lb. Engleza, Leith Academy, Edinburgh UK 17-31 iul – Mirunette 2016 (3)

Tabara grup lb. Engleza, Leith Academy, Edinburgh UK 17-31 iul - Mirunette 2016Tabara grup lb. Engleza, Leith Academy, Edinburgh UK 17-31 iul - Mirunette 2016, Scotia

Dragi parinti, revenim cu noutati din Scotia!

Am fost foarte ocupați in ultimele zile si ne bucuram tare mult in tabara din Edinburgh! Ne trezim dimineața la ora 7.30 și toată ziua nu ne mai stau picioarele, doar atât cât stăm în banca dimineața la ore.
Saptamana aceasta avem ore dimineața și activități distractive sau diferite vizite dupa amiază plus activitățile de seara. Sâmbătă am fost plecați intr-o excursie minunata toată ziua la Stirling Castle și Loch Lomond, toate situate intr-un peisaj de vis: apa și munte în aceeași privire. Seara am fost invitați la Pizza Express și apoi am vizionat cu toții un film în livingul-bucatarie comun. A fost grozav ! V-am trimis poze cu livingul nostru și aspecte din camerele noastre, bineînțeles, nu din cele dezordonate 🙂

Continuam povestea noastră cu ziua de duminica. Super! Am dormit mai mult, fiind zi libera și apoi am vizitat ,,Mary King/s Close,, un muzeu situat in partea subterana o orașului, străzile orasului păreau a fi înghețate în timpul secolului al 17-lea. Incredibila și totuși adevarata povestea vechiului oraș. După amiaza ne-am plimbat prin parcurile din apropiere și am pătruns puțin în atmosfera shopping-ul de duminica, cum s-ar fi putut altfel? 🙂 Am servit cu toții masa în oraș era duminica ,nu-i asa ? plătind cu voucherele pe care le-am primit din campus.
A fost minunat și parcă suntem cu toții intr-o familie!

Revenim maine cu istorisirile noastre despre săptămână aceasta.

Georgina I. – Group Leader

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Edinburgh, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.

Tabara grup lb. Engleza, Leith Academy, Edinburgh Scotia 17-31 iul - Mirunette 2016

Tabara grup lb. Engleza, Leith Academy, Edinburgh Scotia 17-31 iul – Mirunette 2016