Tabara grup lb. Engleza, Cal State University, Los Angeles USA 28 iul-11 aug – Mirunette 2016 (8)

Tabara grup lb. Engleza, Cal State University, Los Angeles USA 28 iul-11 aug - Mirunette 2016Tabara grup lb. Engleza, Cal State University, Los Angeles USA 28 iul-11 aug - Mirunette 2016

Dragii noștri, revenim cu vesti din tabara de la Los Angeles!

Ieri a fost una dintre cele mai emoționante zile din aceasta minunata vacanța!! In cadru festiv, a avut loc premierea si înmânarea diplomelor, s-au schimbat contacte si poze cu profii si cu noii prieteni de alte naționalități. Inca nu ne vine sa credem ca au zburat aproape doua saptamani fără sa ne dam seama unde si cum!!

Imediat dupa festivitate ne-am luat hanoracele (da!! Si in California poate fi răcoare seara, mai ales in apropierea oceanului!) si am pornit intr-o excursie pitoreasca spre plaja Huntington Beach (la o ora si ceva de mers cu autocarul) sa facem foc de tabara si sa rotisam marsh mellows!! Este de prisos sa va spunem cat au fost de delicioase, atat bezelele moi cat si „s’mores”-urile nou descoperite! („Sandvis” de biscuiți cu ciocolata si bezea topita la interior)

Cum s-ar fi putut marca mai bine finalul unei minunate vacante decat cu focuri de tabara pe plaja? Copiii noștri si-au luat la revedere de la colegii lor de alte naționalități, cu care au legat prietenii frumoase, iar seara a căpătat o nota nostalgica! Cele cateva lacrimi zărite in lumina flăcărilor, cel mai probabil erau din cauza fumului insa :))

Adevarul este ca in aceste doua saptamani am avut parte cu toții de niște experiențe foarte frumoase alături de un grup fantastic!! Se spune ca cine se aseamănă se aduna: asa a fost si in cazul nostru!! 29 de copii minunați, care s-au împrietenit din prima zi (chiar daca unii se cunoșteau intre ei, altii s-au cunoscut la aeroport) si in tot acest timp am format o familie unita. Am fost placut impresionați de faptul ca absolut toti copiii au fost punctuali si serioși, sociabili si prietenoși.

Mai avem de trecut proba de foc pana sa ne apucam de bagaje: excursia la parcul de distracție Six Flags, respectiv Universal Studios!! Un lucru il știm sigur: it’s going to be LEGENDARY!!

Pupici – NOI

Miruna P. & Valeria A. – Group Leaders

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la California State University, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.

Tabara grup lb. Engleza, Cal State University, Los Angeles USA 28 iul-11 aug - Mirunette 2016

Tabara grup lb. Engleza, Cal State University, Los Angeles USA 28 iul-11 aug – Mirunette 2016