Tabără de grup Fettes College (Edinburgh) 28 Iulie -10 August 2019 (1)

Hello, dragi parinti!
Va salutam din Edinburgh!


Zborul si drumul pana in campusul Fettes College au fost fara probleme. Totul a decurs normal, transferul in Istanbul a fost foarte usor de facut. Am avut la dispozitie 30 de minute sa ne relaxam pana a inceput procesul de imbarcare.

La aeroport ne-a intampinat un membru al staff-ului si am mers cu autocarul aproximativ 25 de minute pana am ajuns in campus. Acesta este situat in Edinburgh si este absolut minunat.

Tabara Fettes College, Edinburgh
Tabara Fettes College, Edinburgh


Cu totii stam in aceeasi casa, baietii la etajul 1 si fetele la etajul 2, camera comuna fiind la parter unde au diferite jocuri (carti, masa de ping pong, etc.) si un pian (deja si-au etalat cunostintele in materie de muzica). Conditiile sunt bune. Am fost anuntata ca prosoapele se schimba de doua ori pe saptamana si asternuturile o data pe saptamana. Baia este separata in doua camere, una pentru dusuri si cealalta pentru toalete, insa in ambele exista chiuvete.

Ne-am familiarizat deja cu programul de activitati, in fiecare zi dimineata au cursurile normale de writing, speaking, grammar, etc. Copii au fost distribuiti in 4 clase diferite, ceea ce este un avantaj, deoarece isi vor exersa engleza cat mai mult. Pentru perioada de dupa masa au activitati distractive. Marti, miercuri si joi vor avea excursii de jumatate de zi.

Mancarea e foarte gustoasa, au de unde alege!

Tabara Fettes College, Edinburgh
Tabara Fettes College, Edinburgh



Maine vor incepe excursiile de jumatate de zi in functie de profesorul de la clasa, unii vor merge sa faca turul Harry Potter prin Edinburgh, altii vor merge sa viziteze Dean Village & Stockbridge charity shops, sau vor sta in campus sa lucreze la proiect. In aceste 3 zile de excursii toti copii vor avea sansa sa le vada pe toate. Eu voi incerca sa ma impart astfel incat sa fie bine pentru toata lumea.

Nu uitati ca ma puteti contacta oricand, cu orice problema legata de tabara – daca exista!!! In rest, totul este ok! Va pupam si va lasam să vă bucurați de pozele din tabara in albumele Facebook sau Google Photos! Keep in touch 😊🤗

Cu drag,

Ana