Tabara germana Munchen Adventure, Germania, 22 Iul – 5 Aug (10)

Tabara de grup limba Germana & Aventura - Munchen

Dragii noștri, revenim din tabara germana Munchen Adventure, Germania.

 

Azi am avut parte de o zi tare frumoasă și plină de soare. După orele de curs și masa de prânz au urmat o serie de activități interesante precum traversarea unui râu pe o sârmă, copiii fiind asigurați cu un ham, construirea unui turn din navete de apa minerală, cățărarea pe o scară din sfoară etc. Am fost extrem de competitivi și chiar am reușit să doborâm câteva recorduri, ceea ce ne-a făcut tare mândri.

 

Mai pe seară au urmat turneele de volei, de tenis de masă, precum și calificările pentru meciul de fotbal de vineri dintre tabere. Săptămâna trecută după cum știți am câștigat și a fost prima oară în vara aceasta când se întâmpla acest lucru.

 

Tot seara am putut alege să pictăm un tricou, organizatorii punând la dispoziție tricouri, culori pentru textile, pensule, pahare cu apă, markere sau creioane colorate. Unii au pictat pur și simplu, alții au vrut și autografe din partea colegilor de tabără așa că s-a stârnit o întreagă vânătoare de semnături. A fost distractiv iar copiii au rămas cu o amintire frumoasă și palpabilă. Ținem să menționăm că tricoul Adinei a fost admirat de toată lumea, ea pictând pe față un leu minunat și pe spate având semnăturile colegilor.

 

Mâine avem zi de excursie și suntem convinși că vom avea ocazia să ne creăm și alte amintiri frumoase.

 

Din Spitzingsee…

Dapfni și trupa?

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se întampla în tabara din Germania, puteti accesa albumele foto de pe Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!