Tabara franceza Antibes, Coasta de Azur, Franta, vara 2015 – poze aeroport

Tabara franceza Franta, Coasta de Azur

Tabara franceza Franta, Coasta de Azur Dragi parinti,

Va salutam de pe Coasta de Azur!!! šŸ˜€ Am ajuns cu bine la destinatie si suntem nerabdatori sa exploram imprejurimile, sa incepem activitatile, cursurile de limba franceza, sa cunoastem elevii internationali si mai ales…sa mergem in excursii!

Va tinem la curent cu tot ce se intampla in tabara de limba franceza din Antibes, de pe insorita Coasta de Azur! šŸ˜€

Carmen C. – insotitor de grup tabara de limba franceza Antibes, Coasta de Azur, Franta.Ā 

Toate fotografiile noastre leĀ puteti vedea pe Facebook in albumul dedicat taberei de limba francezaĀ de pe Coasta de AzurĀ ā€“Ā AICI!

Tabara de grup de limba franceza se desfasoara in campusul Liceului Horticole, un campus modern situatĀ aproape deĀ centrul orasului Antibes.Ā Scoala detine facilitati excelente, precum:Ā terenuri deĀ fotbal, volei, basket, piscina, amfiteatru pentru activitati de seara, sali calculatoare,Ā restaurant, sala de mese cu TV.
Filozofia acestei tabere de limba franceza este de a oferi ā€œcursuri de vacantaā€, nu ā€œcursuri in vacantaā€. Profesori specializati in predarea pe grupe de varsta demonstreaza cum invatarea unei limbi straine poate deveni o distractie de vacanta, garantand un real progres in cunoasterea limbii franceze!

Vezi oferta actualizata de tabere in Franta.