Tabara Fordham University & East Coast Tour (30 iulie – 10 august)

Tabara Fordham University & East Coast TourTabara Fordham University & East Coast Tour

Copiii s-au bucurat de experienta americana in tabara Fordham University & East Coast Tour!

Prin taberele de vara organizate de Mirunette Education reusim sa stimulam copiii sa participe activ la programe educationale internationale. In acest fel ei reusesc sa-si faca prieteni noi si viziteaza noi locuri turistice inedite.

Jurnalul de calatorie – Tabara Fordham University & East Coast Tour 2023

Am plecat cu mult entuziasm catre NEW YORK, fiind cuprinsi de nerabdare sa vedem tot ce ne poate oferi “orasul care nu doarme niciodata”! Am avut zbor placut catre destinatie, cu escala la Istanbul, dupa care ne-am continuat drumul cu alte 10 ore de zbor!

Cand am ajuns, am indeplinit toate formalitatile, ne-am luat bagajele, fiind asteptati de STAFF si condusi catre cazare, in campus! Cazare buna si camere curate!

Luni dimineata am fost la micul dejun, intr-o locatie foarte frumoasa, masa delicioasa si pe toate gusturile! Am ajuns dupa micul dejun la clase, unde suntem multumiti pentru moment, la prima impresie.

Ne bucuram de toata experienta pe care am trait-o in acest oras minunat! Ne place foarte tare si am dori sa va povestim ceea ce facem noi prin vestitul oras! Tot luni am intrat la ore si va spuneam ca sunt calitative, engleza noastra fiind la un nivel foarte ridicat, aprecierea profesorilor este mereu activa si parerea lor laudativa de fiecare data!

Am plecat catre Times Square dupa masa de pranz, unde am facut poze si ne-am bucurat de tot ceea ce ne inconjoara, de nici nu stiam unde sa ne pozam mai intai! Nu am ratat ocazia sa facem cateva mici cumparaturi, cate un suvenir sau poate ceva ce am cautat si fix aici am gasit! Dupa aceasta plimbare placuta ne-am intors catre campus cu metroul, evident, astfel am experimentat cel mai cunoscut mod de deplasare de aici, unde am avut parte si de un show cum numai in metroul din New York poti sa intalnesti! Seara am mers direct in camere si ne-am odihnit pentru ca eram obositi.

Marti am inceput tot cu micul dejun dupa care ne-am indreptat catre clase, unde ne folosim cunostintele de limba engleza intr-um mod placut si activ! Dupa masa de pranz am plecat catre EMPIRE STATE BUILDING, care ne-a impresionat tare mult! Cladirea a fost cea mai inalta cladire din lume pentru mai mult de 40 de ani! Ne-am facut poze frumoase si ne-am bucurat privirea cu minunata priveliste asupra New York- lui! Va trimitem poze ca sa puteti vedea mai bine cat eram de fericiti acolo, sus, la inaltime!

Am dori sa va spunem ca mesele sunt bogate si avem foarte multe optiuni, astfel incat nu avem decat cuvinte de lauda in ceea ce priveste mancarea! Avem de toate! Multumim scumpi parinti pentru sustinere si pentru faptul ca ne-ati oferit posibilitatea sa vizitam cel mai ravnit loc din lume, NEW YORK CITY!

Miercuri, am vizitat orasul la pas! In program am avut High Line, un parc liniar ridicat de 1,45 mile lungime, o cale verde si o poteca feroviara creata pe un fost pinten al caii ferate New York Central Railroad in partea de vest a Manhattanului din NYC! A urmat The VESSEL, o structura deosebita si o atractie pentru vizitatori, construita ca parte a proiectului de reamenajare a Hudson Yards din Manhattan, NYC! Am vizitat si Little Island, un parc insular artificial din raul Hudson la vest de Manhattan; a fost o reala placere sa ne relaxam intr-un loc arat de special!

Cina am avut-o la Hard Rock Cafe, unde ne-am bucurat de o masa delicioasa, avand ocazia sa o sarbatorim pe Andra la implinirea celor 17 ani! Foarte mult ne-a placut iesirea in oras, NEW YORK -ul fiind suuuuperb seara, in TIMES SQUARE!

Pentru a vizualiza fotografiile din Tabara Fordham University & East Coast Tour 2023 acceseaza Google Photos sau Facebook

Tabara Fordham University & East Coast Tour (30 iulie – 10 august)
Tabara Fordham University & East Coast Tour (30 iulie – 10 august)

Joi am vizitat Metropolitan Museum of Art, exponatele cuprinzand cronologic de la obiecte din epoca de piatra, pana la expozitii speciale ale artistilor contemporani! A urmat o plimbare relaxanta in Central Park, fiind considerat cel mai frumos parc din New York!

Am incheiat seara cu un show extraordinar pe BROADWAY, am fost impresionati de tot ce ne-a oferit, de la personaje, decor, acustica… am cantat, am dansat, ne-am SUPER DISTRAT! Once Upon a Time se numeste minunatia de SHOW, o experienta extraordinara, pe care o vom retine in inimile noastre pentru multa vreme!

Vineri am incheiat saptamana noastra in campus, cu o vizita la Statuia Libertatii si Ellis Island! Ne-am facut poze, ne-am racorit cu cate o limonada si unii ne-am mai cumparat cate ceva sa avem amintire din acest loc special!

Am incheiat seara cu GRADUATION, ne-am primit diplomele, am fost laudati si la final am aruncat tocile de absolvire intr-o mare bucurie! Am vazut foarte multe locuri superbe, am experimentat lucruri pe care doar aici puteam sa le vedem, suntem impresionati de tot si de toate! We LOVE New York!

V-am lasat in New York City sa puteti savura pozele noastre, insa povestea Americanilor continua cu plecarea catre Niagara Falls sambata dimineata. Am petrecut in autobuz cateva ore bune, insa nu prea am simtit cum trece timpul, poate si din cauza faptului ca ne-am oprit de 2 ori pentru lunch si alte necesitati! Am ajuns seara la hotel, ne-am cazat si imediat am plecat in turul de oras, unde am vazut senzationala Cascada Niagara! Am ramas fara cuvinte! O minunatie a naturii, o frumusete de loc! Mirific! Am asteptat entuziasmati focul de artificii, care are loc la 10:00 pm in fiecare seara! Ne-am simtit ca la Revelion! SENZATIONAL!

A doua zi dupa micul dejun am plecat cu barca pe Niagara River! A fost o experienta greu de descris in cuvinte! Ceva unic, ce poate putem trai o data in viata, daca suntem norocosi, asa cum noi ne-am simtit  in aceste zile! Dupa amiaza am avut tur de oras cu ghid, dupa care am avut timp la dispozitie pentru cina!

Parintii nostri speciali si buni, iubitori si minunati, va multumim din inima pentru tot! Sunteti geniali!

Nu uitam sa multumim si echipei MIRUNETTE, care a facut posibila aceasta calatorie de vis, organizata in cel mai mic detaliu, calitatea si profesionalismul, pasiunea pentru lucru bine facut, demonstreaza ca aceasta tabara este la cel mai inalt nivel educational! Bravoooooo, Mirunette!

Luni am plecat catre Washington DC dupa micul dejun si am ajuns seara in jur de 6:00 pm! A plouat foarte tare, tot drumul, norocul nostru a fost ca eram in BUS! Apoi am iesit pentru 2 ore sa luam cina si ne-am indreptat catre cazare!

Marti dimineata la 9:00 am, dupa micul dejun, am plecat in turul de oras unde am gasit un Wasinghton super curat, civilizat cu multe muzee si parcuri, un loc unde ti-ai dori sa locuiesti! Am fost sa vedem National Cemetery, Lincoln Memorial si Washington Monument! Apoi ne-am indreptat catre Jefferson Memorial si WHITE HOUSE. Ne-am pozat cu White House printre gratii, dar am reusit sa facem cateva fotografii frumoase! Capitol Hill ne-a impresionat, ce sa zicem, foarte frumos Washington DC! Dupa White House am plecat catre zona cu muzee, foarte multe am avut de vazut, pe interesele noastre! Preferat a fost Muzeul Natural de Istorie, unde fluturii au fost vedete printre vizitatori! Air & Space Museum a fost frumos dar foarte mult de asteptat, astfel incat unii dintre noi am renuntat si am plecat catre altele cum ar fi American History Museum sau Garden Gallery.

Seara ne-am intors in zona hotelului pentru cina! Va este dor de noi?! Normaaaal, noua DA, insa tare ne mai place aici!

Miercuri am plecat de dimineata catre un satuc superb, Amish Country Village! Acolo am luat pranzul si ne-am bucurat de locsorul acesta de poveste! Apoi am vazut Philadelphia intr-un tur frumos cu autobuzul turistic, pret de 4 ore! Ne-am oprit la cateva dintre obiective si ne-am informat despre ceea ce am vizitat cu un ghid experimentat! Liberty Bell, Franklin Square, Rocky Steps, Temple University… tare, tare interesant! Foarte frumos orasul, deosebit, plin de viata si energie!

Seara dupa cina, am refacut bagajele si le-am pregatit pentru urmatoarea zi de Outlet shopping! Sa ne asteptati, venim cu impresii frumoase si amintiri de neuitat!

Cu drag,

Alina si Ionut – group leaders tabara Fordham University & East Coast Tour 2023

Va invitam sa va bucurati de fotografiile din Tabara Fordham University & East Coast Tour 2023 (30 iulie – 10 august) in albumele: