Tabara engleza St. Mary’s School, Ascot, Anglia, vara 2015 – al doilea grup

20150727_104652

Al doilea grup Mirunette de la Ascot si-a indreptat pasii repejori spre aeroportul Otopeni si si-au intins aripile spre Londra :P. Ii asteapta 2 saptamani minunate alaturi de copii din toata lumea!

Scoala St. Mary’s se afla la o distanta de cateva mile de castelul Windsor, resedinta favorita a familiei regale. Orasul Ascot este renumit pentru organizarea curselor de cai – Royal Ascot, la care participa anual familia regala britanica, este un eveniment social rafinat, de insemnatate majora in Marea Britanie, cu expunere media impresionanta. Cu astfel de premise, juniorii Mirunette cu varste intre 10-14 ani se vor bucura, cu siguranta, la maxim de tabara de limba engleza aleasa! 

20150727_105113

Juniorii Mirunette au ajuns cu bine la destinatie si abia asteapta sa inceapa activitatile din campus!

Nu uitati sa urmariti blogul Mirunette pentru ca vom posta cu regularitate poze din tabara si marturiile insotitorilor de grup! Fiti la curent cu toate aventurile participantilor din tabara internationala de limba engleza de la St. Mary’s School, Ascot – Anglia! Revenim in curand! 😀

Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la St. Mary’s School, Ascot, Anglia – AICI!

Doresti o tabara in Anglia? Conctacteaza-ne si te vom ajuta sa faci alegerea potrivita.