Tabara Engleza, Scotia, Edinburgh, Fettes College, 2018, 9 Iul – 11 Aug (6)

Tabara Engleza, Scotia, Edinburgh, Fettes College, 2018

Dragi parinti, revenim cu stiri din Tabara Engleza, Scotia, Edinburgh, Fettes College,

Sunt ultimele zile din tabara de la Fettes College, insa distractia este pe zi ce trece mai mare. 🙂 Luni ne-am reluat cursurile, iar dupa masa de pranz am avut activitati sportive.

Ne-am impartit si am mers la tenis, dodgeball si fotbal. Vremea a tinut cu noi asa ca am putut sa stam in aer liber si sa consumam energie.

Seara a fost una mult asteptata, cei din staff ne-au dus sa vedem un show de magie, in cadrul festivalului Fringe. Nu am avut voie sa facem poze in timpul spectacolului dar va vom povesti acasa cate trucuri cu adevarat impresionante am vazut! 🙂 Timp de o ora am putut vedea 50 de trucuri de magie, unele cu adevarat impresionante.

La intoarcerea in campus am mai profitat de timpul liber pe care il mai aveam si am mai stat afara, fie pe terenul de tenis sau la o partida de fotbal.

Marti am inceput ziua cu lectille de engleza, bineinteles, iar dupa pranz au urmat excursiile in oras cu profesorii. O parte din copii au mers la festivalul Fringe unde s-au putut bucura de reprezentatiile de pe strada, in timp ce altii au mers la National Gallery. Au avut parte si de putin free time pentru cumparaturi. 🙂 Daca pana acum la masa copiii stateau cu cine vroiau, aseara a fost International Dinner, iar copiii au fost amestecati si au stat langa copii de alte nationalitati, pentru a se cunoaste mai bine. 🙂 Si bineinteles a urmat International Evening unde am pregatit un moment special. Pentru ca dansul traditional nu ne-a iesit la repetitii, copiii au ales sa spuna cateva lucruri despre tara noastra si sa cante cateva strofe din imnul Romaniei. 🙂 Am avut emotii pe scena dar am cantat din tot sufletul, l-am avut pe Ian care a fost imbracat cu o ie traditionala pe care le-am prezentat-o tuturor, Elena si Alisia purtand de asemenea portul national. Si ceilalti copii si-au prezentat tarile, fie printr-o descriere a tarii impreuna cu imagini, fie printr-un dans.

La final am putut gusta dulciuri sau gustari traditionale pe care copiii le-au adus special pentru aceasta seara.

Astazi ne pregatim de alte excursii cu profesorii iar seara vom avea karaoke. 🙂 Despre ce vom face zilele urmatoare va vom povesti la finalul saptamanii.

Pana atunci va pupam!

Ale&Fettes Squad

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Edinburgh, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!