Tabara engleza Los Angeles, SUA, California State University, vara 2015 –Poze si Mesaj Group Leader (VI)

20150810_224751Viva Las Vegas!
Odata ajunsi in Las Vegas, am oprit mai intai la hotel pentru a lasa bagaje. Primul nostru obiectiv a fost Hoover Dam si pentru ca e un punct important de colectare a apei in zona nu se permit intrarea fara un filtru de Securitate. Hoover Dam ne-a impresionat prin versantii abrupti si culoarea apei. Fiind foarte cald Jalen, counselerul nostru, a avut grija sa ne dea apa inca de cand ne-am urcat in autocar pana la destinatie sa o bem ca sa nu ne deshidratam. Urmatoarea oprire a fost chiar in Vegas pe Strip unde am admirat, Venetia, Parisul, Monte Carlo,NY si bineinteles am participat la spectacolul muzica si lumini a fantanilor de la Bellagio. Dupa cina la Hard Rock Café de pe Vegas Boulevard am fost in zona veche a Vegasului unde am fost fascinati de show-ul de lumini.
La hotel ne-au asteptat niste camere luxoase si spatioase unde ne-am rasfatat si odihnit in paturi mari si moi.

Marti dimineata, dupa micul dejun la hotel, am plecat spre Marele Canion, una din minunile naturale ale lumii. Ca sa vedeti cat de norocosi suntem, desi pe drum a plouat, la fel si cand am ajuns, din fericire norii s-au risipit repede si a iesit soarele, iar noi ne-am putut bucura de o priveliste incantatoare.

20150811_162646

Cina am luat-o la Kingman, Golden Coral unde am avut un meniu foarte variat All you can Eat.

Asadar minunata noastra experienta in tabara de la Los Angeles s-a incheiat extraordinar, insa multi dintre noi am facut un pact, sa ne reintoarcem in Vegas dupa ce vom implini 21 ani J. Legea cu privire la jocurile de cazinouri este foarte stricta, stafful fiind foarte exigent si vigilent in toate privintele respectarii acesteia.

Copiii au fost extraordinari, s-au integrat foarte repede si au fost socializat foarte bine intre ei desi fiecare au interese diferite. Pe aceasta cale le multumim si va felicitam 🙂

Alex B, Mary C, Dan B & CO

Urmariti frecvent blogul Mirunette pentru ca vom posta cu regularitate mesajele insotitorilor de grup si poze din tabara! 😉

P.S.: Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la California State University, LA, USA, 2015 – AICI!

Vezi oferta actualizata de tabere in SUA.