Tabara de vara limba engleza Londra, University College of London, Anglia, 2015 – Mesaj Group Leader (VI)

Dragi parinti,

Ultimele zile din tabara de vara engleza au fost pline! Am vizitat Muzeul de Istorie Naturala, acesta fiind muzeul preferat al majoritații pana acum. Am vazut cum s-a format Pamantul, ne-am minunat de dimensiunea schetelelor reconstruite ale dinozaurilor si am luat parte la un simulator de cutremure.  A urmat o noua sesiune de shopping pe Oxford Street, care a făcut bagajele noastre sa devină neîncăpătoare!

Tabara engleza Londra, University College of London

Tabara engleza Londra, University College of London – 2015

Vineri a fost ultima zi de cursuri, iar inainte de pranz am primit cu totii certificatele de absolvire! Dupa-amiaza a fost destinată vizitei optionale la Madame Tussaud’s (muzeul figurilor de ceara), o excursie pe placul tuturor. Ne-am fotografiat cu celebritati din ceara (Brad Pitt, Angelina Jolie, Rihanna, Charlie Chaplin, Barrack Obama sau Familia Regala), am avut emoții in Casa Horror si am aflat curiozități din istoria Londrei in drumul nostru cu masina prin tunelul timpului. Turul Muzeului s-a incheiat si cu o experienta de cinema 4D – un scurt film cu super-eroii marca Marvel.

Tabara engleza Londra, University College of London

Tabara engleza Londra, University College of London – 2015

Sâmbăta a fost ziua Cambridge – un oraș fascinant care a primit feed-back de cea mai frumoasa excursie. Vremea a ținut cu noi si pe rând am vizitat King’s College (inclusiv capela impresionanta), străzile de poveste cu iz de cavaleri si prințese celtice, am făcut punting pe raul Cam si am cumpărat suveniruri. Seara s-a încheiat cu ultima sesiune de cumparaturi la Westfield Shopping Centre, urmând ca duminica sa ne pregătim sa ne îmbrățișăm familia si prietenii in aeroport! UCL a fost o experiența unica, amintirile si prieteniile legate in acesta tabăra fiind cu siguranța sincere si memorabile!

Tabara engleza Londra, University College of London

Tabara engleza Londra, University College of London – 2015

Va lasam in continuare sa va bucurati de ultimele fotografii postate in albumul de Facebook si speram sa ne revedem cu bine in urmatoarea tabara Mirunette!

Catalina, Cristi & cei 21 tineri Londonezi

Rezerva-ti un loc la tabara de limba engleza in strainatate, prin Mirunette International Education.