Tabara engleza Londra, University College of London, Anglia, vara 2015 – Mesaj Group Leader (II)

Tabara engleza Londra

Dragi parinti,

Prima zi la University College of London a fost inedita! Am luat contact cu spiritul londonez imediat dupa ce am ajuns in campusul UCL, un campus imens in inima fascinantei metropole.

Dimineața, dupa micul dejun, am sustinut testul initial pentru stabilirea nivelului de limba engleza, dupa care am luat pranzul si am pornit in prima expeditie londoneza. Am vazut pe rand London Eye, Tamisa, Big Ben, Parlamentul, St. James Park, Buckingham Palace si Trafalgar Square. Pozele vorbesc de la sine, cu toții fiind fascinati de simbolurile unice ale cosmopolitei Londre. 🙂Tabara engleza Londra, Anglia - Big BenTabara engleza Londra, Anglia - excursii

Seara ne-am întors destul de obositi, insa ne-a ramas suficienta energie pentru Disco Night, unde dansul si buna dispozitie au fost la cote maxime!

Saptamana aceasta avem cursurile de limba engleza dupa-amiaza si vizitele dimineata, asa ca ziua de marti a inceput cu o vizita fascinanta la British Museum! Am admirat mumiile si artefactele Egiptului Antic, am descoperit Rosetta Stone (cu ajutorul careia au fost descifrate hieroglifele egiptene), am vazut o armura completa de samurai, am vizitat vastele galerii cu exponate din Grecia si Roma Antica si ne-am pierdut in istoria diferitelor civilizatii timp de 2h, cat a durat vizita. Dupa masa de pranz am avut primele cursuri de limba engleza, iar activitatea de seara a constat intr-o plimbare prin Hyde Park – cel mai mare parc din Londra.

Tabara engleza Londra, Anglia - University College of London Tabara engleza Londra, Anglia, UCL - excursii

Ne asteapta in continuare un program incarcat, cu vizite la Science Museum, croaziera pe Tamisa si London Eye saptamana aceasta, asa ca va lasam in continuare sa va bucurati de fotografiile din albumul de Facebook si revenim cat de curand cu noi vesti din tabara de limba engleza de la Londra!

Catalina, Cristi & cei 22 tineri Londonezi. 🙂

Vezi AICI taberele in Aglia oferite de Mirunette.