Tabara engleza King Edward’s School, Anglia, vara 2015 (IV)

Tabara engleza King Edward's SchoolTabara engleza King Edward's School

Tabara engleza King Edward's School

Dragi parinti,

In ultimele zile am avut muuulte activitati foarte amuzante dar si interesante.

Luni am participat la ceremonia de absolvire a celor care urmau sa plece marti si am realizat cu tristete ca zilele trec neasteptat de repede si mai avem mai putin de o saptamana sa ne bucuram de tabara :(.

Marti a fost lazy Tuesday si am putut dormi un pic mai mult (hooray!). Am avut ocazia sa exploram putin imprejurimile si sa mancam un tradional British burger. Seara am avut un super show – Trash Fashion – toti concurentii au avut costume originale, iar pe primul loc a fost Trash Princess (o puteti admira in poze :D)

Tabara engleza King Edward's School Tabara engleza King Edward's School

Ieri am vizitat Chichester, un oras vechi cu multe cladiri istorice deosebite, resedinta comitatului West Sussex. Am fost impresionati de Catedrala Chichester, cunoscuta in trecut sub numele de Catedrala Sfintei Treimi. Datand din secolul XI, Catedrala Chichester este renumita mai ales pentru arhitecura sa, care cuprinde atat elemente vechi cat si noi, cu sculpturi medievale alaturi de lucrari de arta moderna.

Tabara engleza King Edward's School Tabara engleza King Edward's School Tabara engleza King Edward's School

In zona pietonala, situata intre zidurile vechi de peste 1800 de ani ale orasului Chichester, am avut ocazia sa facem putin shopping sau sa bem o ciocolata calda. Spre seara am mai facut un pas inapoi in timp in anii ’60 la festivalul Woodstock – sloganul serii a fost Peace, Love and Happiness 🙂.

Tabara engleza King Edward's School Tabara engleza King Edward's School Tabara engleza King Edward's SchoolTabara engleza King Edward's School

Maine vom merge din nou la Londra, asa ca speram ca vremea sa tina cu noi! 😉

Cu drag,

Raluca & Co

P.S.: Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la King Edward’s School, Anglia, 2015 – AICI!

Vezi aici taberele in Anglia oferite de Mirunette.