Tabara engleza Duke of York School Dover, vara 2015 – Mesaj Group Leader (III)

Tabara engleza Anglia - Duke of York

Buna ziua,

Au mai trecut cateva zile de tabara si am inceput sa ne acomodam si sa ne simtim tot mai bine.

Am avut multe sporturi, care desi ne obosesc, ne fac mare placere pentru ca ne distram tare mult si ne facem prieteni.  Am alergat mult la sharks and fish cand incercam sa ii prindem pe cei din staff si ei pe noi, la stuck in the mud pentru ca trebuia sa ne salvam coechipierii, dar si la tenis, fotbal, baschet, badminton si rock climbing.  Cel mai bine ne- am simtit la rock climbing, unde am reusit sa escaladam maretul zid chiar si de trei ori.

Tabara engleza Anglia, Duke of York - rock climbing

Un sport foarte interesant a fost si tag rugby, o alternativa prietenoasa a rugby-ului, iar cei care nu si-au dorit sport au putut merge la bracelet making, unde copiii au făcut bratari foarte frumoase si creative.

11822669_1046056462072342_6212638813096342890_n

Un joc care i-a implicat pe toti juniorii a fost scavenger hunt, in care,  in echipe, au cautat comori prin intreg campusul. Tot cei mici s- au bucurat de street dancing, la cate au invatat miscari foarte interesante de dans. Mai mult decat atat, am si gatit, si poate va vom arata si acasa ce minunatii am invațat. Noi cei mari, am mers in Dover la swimming pool, am facut filme si proiecte si am vorbit mult in engleza cu prietenii noi pe care ni i-am facut. Tot noi am facut si un foc de tabara si ne-am cunoscut mai bine.

Cu totii am fost in excursie la White Cliffs, de unde am putut admira un peisaj superb. Am putut vedea chiar si tarmul Frantei pentru ca am fost norocosi si am prins o zi superba.  De fapt, de cand suntem aici, vremea a tinut cu noi si nu am prins decat o zi cu nori.

Tabara engleza Anglia, Duke of York - excursii White Cliffs

 

Tabara engleza Anglia, Duke of York - excursii

Ne- am simtit foarte bine la programul de Talent Show, unde am avut trei reprezentanti care au incantat intreaga sala. In aceasta seara avem competitie de karaoke la care putem castiga un iPhone sau o tableta. Aaa, si inca ceva: am mancat gratar in aer liber si Full English breakfast.

Maine avem excursie la Londra si suntem foarte nerabdatori. Va vom transmite impresii in curand.

Cu drag va transmitem salutari din Anglia!

Ileana N., insotitor de grup tabara de limba engleza Duke of York, Anglia.

P.S.: Mai multe fotografii puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la Duke of York School, AICI! Cele mai recente fotografii se afla spre finalul albumului.

Alege tabere de vara Anglia – doar cu Mirunette.