Tabara engleza Duke of York School Dover, vara 2015 – Mesaj Group Leader (II)

Dragi parinti,

Luni 3 august, dupa micul dejun, au inceput orele de limba engleza cu dezbateri pe teme interesante si proiecte comune depre diferite tari si culturi. Dupa ore cei mici au participat la activitati distractive in jurul unui foc de tabara, iar cei mari la o competitie de baschet.

WP_20150804_034

 

Marti dupa ore au participat la jocuri in aer liber si au pregatit spectacolul de talente care a incheiat magistral seara! Copiii au dansat, au cantat, s-au simtit bine, au fost apreciati de juriu si de public 🙂

WP_20150804_082

Miercuri cei mici au fost in Port Lympne la Safari zoo, au vazut animale exotice, s-au plimbat prin parc, au cumparat suveniruri, s-au distrat. Cei mari au vizitat Canterbury cu barca si pe jos si au avut si putin timp pentru shopping. Seara au participat la jocuri sportive, ping pong, baschet, fotbal.

DSCF2770

Mancarea este buna, copiii pot manca si o a doua portie daca doresc, personalul este foarte atent si prietenos cu copiii. S-au legat prietenii si socializeaza cu toata lumea 🙂

Cu drag,

Ileana, Oana si cei 20 de copii din tabara de la Duke of York

P.S. Puteti vedea toate fotografiile din tabara in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la Duke of York School! Fotografiile cele mai recente se afla spre finalul albumului!

Doresti o tabara in Anglia? Contacteaza-ne si te vom indruma pentru a face cea mai potrivita alegere!