Tabara engleza Clifton College, Bristol, Anglia, vara 2015 – Poze din aeroport

Dragi parinti,

Copiii au ajuns cu bine in Anglia ieri dupa-amiaza si sunt foarte nerabdatori sa afle ce surprize le rezerva tabara internationala in Anglia si sa inceapa explorarea orasului Bristol! ?

DSC05460

Urmariti cu regularitate blogul Mirunette pentru ca aici vom posta mesajele insotitorilor de grup si fotografiile din tabara! ?

P.S. Mai multe fotografii puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la Clifton College Bristol!

 

Colegiul Clifton, prestigioasa scoala de tip internat (“boarding school”) din Anglia, reuneste peste 430 elevi internationali din peste 15 tari, in timpul verii. Vei avea ocazia sa descoperi sistemul de invatamant britanic traditional dar si alte culturi, gratie mixului impresionant de nationalitati si a participarii numeroase a copiilor si tinerilor din intreaga lume!

Clifton este o suburbie rezidentiala foarte atractiva din orasul Bristol, situata la 20 de minute de centrul orasului. Bristol se remarca prin mostenirea culturala bogata, constituind o destinatie populara pentru studentii internationali de toate varstele. Tabara de vara la Colegiul Clifton este alegerea ideala pentru elevii care doresc sa isi continue studiile in Anglia!

Campusul ofera conditii educationale si recreative excelente. Cursurile de limba engleza sunt organizate in sali de clasa cu tehnologie moderna, iar activitatile din campus se desfasoara pe intinse terenuri de joaca, de fotbal sau de tenis, in sala de sport sau la piscina.

Vezi oferta Mirunette de tabere in Anglia.