Tabara Engleza, Anglia, Oxford Brookes University, 2018 29 iulie – 12 august (4)

Tabara Engleza, Anglia, Oxford Brookes University

Dragii nostri, revenim cu vesti din tabara Anglia Oxford Brookes University!

Sâmbătă, 4 august 2018

Uraaaa, excursie!!! Am mers la Castelul Warwick, o minunăție. Deși am ajuns relativ repede ( aproximativ o oră), am petrecut mult timp în acest loc frumos. Ne-am urcat pe metereze și am făcut poze cu priveliștea, am stat pe pajiște să mâncăm, să citim sau să vorbim. De asemenea, înăuntrul castelului  i-am putut vedea pe Winston Churchill, Henric al VIII-lea și cele 6 soții ale sale, împreună cu alte personaje importante în diverse contexte istorice în camerele luxoase. Am putut trage cu arcul, să participăm la turniruri sau să privim spectacole medievale. Familii întregi cu copii de toate vârstele se bucurau de vremea însorită împreună cu noi. Seara, după cină, unii am jucat fotbal, iar alții ne-am uitat la film, după care ne-am odihnit pentru că urma o zi frumoasă, dar grea, în Londra. Și ne-am luat bun rămas de la prietenii noștri chinezi (am făcut schimb de cadouri)  , cu care, totuși, ne-am văzut și a doua zi.

Duminică, 5 august 2018

Am plecat la Londra cu o mică întârziere pentru că 2 dintre noi s-au  trezit cu mai mare greutate :P. Când am ajuns acolo, am hoinărit (organizat ), văzând multe din frumusețile orașului. Am mers pe lângă Palatul Parlamentului, Big Ben (este în renovare), Catedrala Westminster. Apoi, ne-am făcut poze cu London Eye în zare în spatele nostru, am mers prin St James’s  Park, unde ne-am oprit pentru un picnic cu sandvișuri, chipsuri, mere și înghețată. Ne-am îndreptat apoi spre Palatul Buckingham și am făcut poze cu reședința regală. De acolo, am pornit spre Trafalgar Square, despărțindu-ne îm două grupuri, unii vizitând National Gallery, iar alții British Museum. Ne-am reunit apoi cu prietenii noștri chinezi și argentinieni la autocar, lăsându-i pe elevii chinezi la un alt campus, ei urmând a petrece o săptămănă în Londra. Apoi ne-am îndreptat spre campusul universității Oxford Brookes, unde am mâncat pizza- yummy. A fost o zi foarte frumoasă!

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Oxford, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!