Tabara engleza, Anglia, Londra, Queen Mary University, 29 iulie – 12 august 2018 (6)

Tabara engleza, Anglia, Londra, Queen Mary University

Dragi parinti, aventura noastra londoneza continua si venim cu vesti noi din tabara Londra Queen Mary!

Hello parents! More news from London Camp.

Saptamana aceasta avem un program foarte incarcat si usor modificat fata de saptamana trecuta.

Daca saptamana trecuta aveam orele de dimineata si plimbarile dupa-amiaza saptamana aceasta am facut un switch si avem plimbarile de dimineata si orele dupa-amiaza.

 

Va scriu aceste randuri in timp ce copiii participa la ore. Tocmai am vorbit cu directorul educational din campus si mi-a spus ca toti profesorii sunt multumiti de performantele copiilor din timpul activitatilor. Vorbesc cel mai mult, sunt foarte activi, participa cu interes si au idei bune.

Maine ii voi acompania si eu la ore timp de 20 de minute sa vad cum se descurca si revin cu mai multe detalii. Din pacate nu am voie sa le fac poze in timpul orelor.

Azi de dimineata ne-am bucurat de o plimbare pe malul de sud al raului Tamisa. Am descoperit cladiri vechi, poduri interesante, ne-am plimbat pe Tower Bridge, pe langa Tower of London si teatrul Shakespeare’s Globe. Din pacate nu cel original infiintat de trupa lui Shakespeare, dar o replica fidela si la fel de interesanta. Daca ne folosim imaginatia ne putem transpune in timpurile de demult. Desi a fost foarte cald si azi, vreme neobisnuita pentru londonezi, dar nu si pentru romani, am reusit sa batem 7 km la picior. Ca sa ne deplasam am folosit prietenul nostru metroul, acesta devenind preferatul copiilor, care mereu intreaba: How many stops? What’s the name of the stop? Fiind mereu atenti cand trebuie sa coboare.

Orele se vor incheia la 17:30, ora Londrei, vom merge la masa de seara, iar dupa ne vom pregati pentru o petrecere destul de mare in campus, unde avem invitati si de la alte tabere. Ocazie pentru copii sa isi faca prieteni noi!

Zilele ce urmeaza sunt la fel de incarcate. Maine vom merge la King’s Cross sa vedem de unde se urca Harry Potter in trenul care il duce la Hogwarts si dupa aceea vom vizita National History Museum, unul dintre cele mai impresionante muzee de istorie naturala. Iar seara, dupa cina si ore ne vom plimba cu telecabina deasupra Londrei, sa vedem cum arata orasul luminat.

Revenim cu vesti si poze cat mai curand!

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Londra, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!